njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. jul. 2019

Čovek potrošio ceo godišnji odmor na gledanje finala Vimbldona

KRAGUJEVAC, 15.jul 2019, (Njuz) – Nemanja Petković, tridesetosmogodšnji ekonomista iz Kragujevca, potrošio je ceo svoj godišnji odmor na gledanje finala Vimbldona između Đokovića i Federera. Nemanja je za Njuz izjavio da ni sam nije mogao da veruje koji je datum kada je nakon meča pogledao kalendar.

-Planirali smo da krenemo na more kada se meč završi. Plan je bio da prespavamo u Makedoniji, pa da se sutradan zaputimo ka Grčkoj. Sin i ja smo gledali meč, a supruga je završala pakovanje svog kofera. Par puta tokom meča je pokušala nešto da mi signalizira, pokazivala mi je prvo na sat, pa na kalendar, ali sam ja odmahivao rukom jer je finale bilo napeto i nisam želeo da propustim nijedan sekund – ispričao je Nemanja.

-Kada se finale konačno završilo video sam da su koferi raspakovani i sklonjeni. Pitao sam suprugu o čemu se radi i kada ćemo da krenemo, a ona je počela da viče na mene i pitala je da li znam koji je danas datum. Prvo nisam razumeo šta priča i zbog čega je ljuta, ali sam onda shvatio da sam na gledanje finala potrošio svih 20 radnih dana odmora, da ni supruga, ni ja nemamo više ni sekund odmora do januara sledeće godine i da moramo da se vratimo na posao. Očajan sam, ne znam šta da radim i kako da joj se iskupim – požalio se nesrećni Kragujevčanin.

Nemanja je dodao da mu je teže od toga što više nema ni dan odmora palo to što je njegov sin potrošio skoro ceo letnji raspust na gledanje finala Vimbldona i što će mu jedina stvar o kojoj će moći da piše sastav kada se vrati u šklolu biti meč Đoković – Federer.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *