Guča je za većinu građana ove godine samo nedostižan san
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jul. 2020

Čovek primoran da ode na Sejšele jer nema dovoljno novca za letovanje u Guči

BEOGRAD, 29. jul 2020, (Njuz) – Bogdan Ličina (39), sistem administrator iz Beograda, morao je da na letovanje sa porodicom ode čak na Sejšele, jer nije mogao da priušti sedmodnevni boravak u hostelu u Guči.

Ličina je tek jedan od brojnih građana Srbije koji su, trbuhom za pansionom, prinuđeni da odmor i uživanje pronađu na nekoj od dalekih lokacija širom planete.

– Strašno je na šta smo spali. Sa porodicom nisam letovao nigde par godina i željno smo iščekivali ovo leto kako bismo ostvarili svoj davnašnji san, da letujemo u Guči, Bajinoj Bašti ili Svilajncu. Međutim, kada smo videli cene, šokirali smo se. Sada nažalost moramo da se zadovoljimo Sejšelima, jer su dosta jeftiniji od Guče. Kažu nam poznanici da i nije toliko loše. Sigurno ne može biti dobro kao Guča ili Bajina Bašta, ali koliko para, toliko muzike – rezignirano nam je ispričao Bogdan Ličina.

Prema njegovim rečima, deca i žena su prilično razočarani okolnostima, ali se on trudi da ih uteši.

– Najporaznije od svega je što ja sa svojim relativno dobro plaćenim poslom ne mogu u ovoj zemlji da porodici obezbedim odmor kakav zaslužuju, već moramo da se zadovoljavamo nekakvim rezervnim varijantama. Pokazivao sam deci slike Sejšela na internetu. More, krstarenja, bungalovi na vodi, pa tirkizno plava voda i beli pesak, pa kokteli, voće, neograničena hrana u hotelu sa pet zvezdica, prazne divlje plaže, ali ne vredi. Dovoljno je da pogledaju sliku hostela u Guči ili gumenog bazena u vikendici Novom Sadu i odmah se rasplaču. Letovaćemo mi i biće lepo, ali bojim se da ćemo sve vreme imati osećaj da prosto nije to to – zaključio je Ličina.

Nenad Milosavljević

  1. ja kaže:

    nije valjda i Sopot prebukiran? 😭

  2. voya montoya kaže:

    Sta bi sa vaucerima za Republiku Palau , gde smo dobrodosli, a bogme i pozvani, za kupanje sa ajkulama…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *