njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. jan. 2019

Čovek prodaje Rusku salatu na Limundu

BEOGRAD, 4. januar 2019, (Njuz) – Miloš Tanović iz Beograda objavio je danas oglas na Limundu da prodaje Rusku salatu.

On je otkrio za Njuz da ovih dana ima dosta Ruske salate, a kako je video više Fejsbuk statusa svojih prijatelja u kojima se spominje ovo jelo, pomislio je da je sad pravi trenutak da je proda.

– Za razliku od leta kada niko nigde ne priča o Ruskoj salati, ovih dana sam stekao utisak da se samo o tome govori, pa sam pomislio da bih mogao da zaradim neki novac. Rusku salatu sam pred Novu godinu dobio od majke, bake, majčine kume, tetke, majke moje devojke, njene sestre i komšinice Mire sa drugog sprata, pa sam shvatio da slobodno jedan deo mogu da prodam – kaže ovaj mladić.

On napominje da je stavio početnu cenu od 80 dinara, ali da je uveren da će tokom licitacije cena skočiti na 300, možda i 400 dinara.

– Sigurno postoji mnogo ljudi koji tokom ovih praznika nisu imali priliku da jedu Rusku salatu, a kako su toliko slušali o ovom jelu, sigurno neće žaliti novac da ga konačno uzmu – rekao je Miloš i napomenuo da smatra da mu je ovo najbolji poslovni potez još od kada je, nekoliko dana posle Uskrska, oglasio prodaju 12 ofarbanih jaja.

Redakcija Njuza

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Može on da ima ruske salate viška, ali narod ima novca manjka!

  2. voya montoya kaže:

    Stizu cistaci na beogradske ulice,valjalo bi da pociste sve, koji bacaju so na r a n e …Ne izlazite bez preke potrebe,viseslojno ususkani,ispred TV ognjista-najskuplje srpske pretplate na glupost…

  3. voya montoya kaže:

    Kupljeno…!!! Stize Bozic Bata,17.januara…pa da ga ponudim,uz so i pogacu,na VMA helijum-drumu,sa nasim heliocentricnim Predsednikom,legalnim i lagativnim…predstavnikom naseg naroda…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *