njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

25. dec. 2018

Čovek spalio komšiji kuću da bi dobio šestomesečni odmor

POŽEGA, 25. decembar 2018, (Njuz) – Varilac M. Ž. (50) iz Požege izazvao je požar u komšijinoj kući kako bi bio osuđen na šest meseci kućnog zatvora i tako zapravo dobio polugodišnji odmor.

M. Ž. je svoj pakleni plan skovao jer poslodavac nije želeo da mu odobri odmor duži od ukupno 10 dana, zajedno sa vikendima.

M. Ž. je više puta tražio od poslodavca da mu odobri odmor na koji po zakonu ima pravo, ali poslodavac nije želeo ni da čuje, pravdajući se prevelikim obimom posla. Onda je čuo na vestima da je izvesna žena osuđena na šest meseci zatvora zbog učešća u paljenju kuće novinara Milana Jovanovića iz Grocke i sinula mu je ideja – navodi izvor Njuza iz istrage.

On je, kako saznajemo, pod okriljem noći na kuću komšije bacio dva molotovljeva koktela i potom se odmah prijavio u policijsku stanicu.

Protiv njega je podignuta optužnica, a pored šestomesečnog kućnog zatvora preti mu i novčana kazna u iznosu od najmanje 50.000 dinara.

Optuženi je nakon saslušanja samo kratko prokomentarisao slučaj.

Najzad ću da se odmorim k’o čovek, pa nek’ košta koliko košta – izjavio je M. Ž.

Nenad Milosavljević

  1. anal(j)izator kaže:

    i plus će porasti bdp jer proizvodimo sve više nanogica a i smanjiće se nezaposlenost jer će poslodavac morati da zaposli drugog varioca

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *