nazad na vrh

Čovek spalio komšiji kuću da bi dobio šestomesečni odmor

POŽEGA, 25. decembar 2018, (Njuz) – Varilac M. Ž. (50) iz Požege izazvao je požar u komšijinoj kući kako bi bio osuđen na šest meseci kućnog zatvora i tako zapravo dobio polugodišnji odmor.

M. Ž. je svoj pakleni plan skovao jer poslodavac nije želeo da mu odobri odmor duži od ukupno 10 dana, zajedno sa vikendima.

M. Ž. je više puta tražio od poslodavca da mu odobri odmor na koji po zakonu ima pravo, ali poslodavac nije želeo ni da čuje, pravdajući se prevelikim obimom posla. Onda je čuo na vestima da je izvesna žena osuđena na šest meseci zatvora zbog učešća u paljenju kuće novinara Milana Jovanovića iz Grocke i sinula mu je ideja – navodi izvor Njuza iz istrage.

On je, kako saznajemo, pod okriljem noći na kuću komšije bacio dva molotovljeva koktela i potom se odmah prijavio u policijsku stanicu.

Protiv njega je podignuta optužnica, a pored šestomesečnog kućnog zatvora preti mu i novčana kazna u iznosu od najmanje 50.000 dinara.

Optuženi je nakon saslušanja samo kratko prokomentarisao slučaj.

Najzad ću da se odmorim k’o čovek, pa nek’ košta koliko košta – izjavio je M. Ž.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. i plus će porasti bdp jer proizvodimo sve više nanogica a i smanjiće se nezaposlenost jer će poslodavac morati da zaposli drugog varioca

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix