Freepik / Promo
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

15. jun. 2023

Čovek u kafiću naručio produženi s mlekom i televizor sa Ananasa

BEOGRAD, 15. jun 2023, (Njuz) – Jedan gost kafića “Dobar dan” u Beogradu imao je nesvakidašnju narudžbinu koja je privukla pažnju javnosti. On je naručio produženi espreso s mlekom i televizor sa Ananasa, na šta mu je konobar na zaprepašćenje gostiju zaista doneo produženi espreso s mlekom i 4K televizor od 32 inča.

Zaprepašćenje prisutnih je bilo još veće jer je gost, po zanimanju inače mali preduzetnik, platio samo espreso i konobaru dao bakšiš, dok za televizor nije platio ništa.

– Kada sam ovo video, rešio sam da pokušam i ja, pa sam naručio ceđenu pomorandžu i laptop sa Ananasa, ali mi je konobar doneo samo ceđenu pomorandžu. Ispostavilo da laptop prvo moraš da naručiš sa sajta Ananas, pa ga oni onda dostave u kafić koji želiš i onda ti ga u kafiću posluže uz piće. Sviđa mi se ovaj novi trend i definitivno ću to da uradim prilikom naredne posete. Naručivanje samo pića u kafiću je tako dvehiljadedeseta – kaže Z. M, jedan od gostiju koji je prisustvovao neobičnom događaju u “Dobrom danu”.

Sa druge strane, gošća S.D. navodi da je oduševljena idejom, ali da ima i neke dileme.

– Pre sledećeg izlaska bih naručila najnoviji parfem omiljenog brenda, ali pošto je dosta skup, ne znam da li i narudžbina u kafiću mora da bude primerena tome, jer mi je glupo da naručim samo espreso, trebalo bi da uzmem bar dnevni meni, zar ne? – pita se ova devojka.

Prema njenim rečima, klasični kafići u koje ne stižu Ananas pošiljke su joj sada mnogo manje zanimljivi.

– Nema te pomalo voajerske neizvesnosti da vidim šta će kome od gostiju da stigne i uzbuđenja dok sa društvom pogađam šta bi moglo da bude u kutiji. To je zabavno je kao pab kviz, možda čak i više. Odlasci u kafić su dobili novi smisao! – ushićeno je zaključila S.D.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *