nazad na vrh

Čovek u parku ugazio u Milenka Jovanova

Neodgovorni vlasnici pasa ne čiste Jovanova za svojim ljubimcima

BEOGRAD, 21. mart 2017, (Njuz) – Mladen Urošević je danas, negde oko 12 časova, u Čuburskom parku u Beogradu ugazio u Milenka Jovanova.

Ovaj mladić kaže da mu ovo nije prvi put da u parku ugazi u Jovanova i da se nada da će vlasnici pasa konačno početi da čiste Jovanova za svojim ljubimcima.

– Zaista se trudim da budem tolerantan, ali barem jednom u tri meseca ugazim u Jovanova u parku ili na ulici. Desilo mi se prošle godine da sam tri dana pokušavao da ostružem Jovanova sa đona. Ovde se igraju i deca, odvratno mi je i da pomislim da neko od mališana takođe može da ugazi, ili još gore da padne na Jovanova – kaže Mladen za Njuz.

On napominje da na više mesta mogu da se uzmu kesica za odlaganje Jovanova, ali da brojni nesavesni vlasnici pasa njih ignorišu.

– Nadam se da će komunalna policija početi da kažnjava sve koji ostave Jovanova u travi – rekao je naš sagovornik, nakon čega je umalo zgazio u jednog Jovanova koji je stajao razliven na stazi.

 

Redakcija Njuza

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. I meni se isto desilo, taman kad sam sastrugao Miroja sa patike…

 2. Zimus dok sam žurio u bioskop pridružio mi se na putu i Jovanov a da me nije ni pitao . Stignem ja u bioskop zajedno sa Jovanovim , počne film , u sali je bilo toplo i Jovanov počne da se otapa(čitaj: širi svoju politiku) . Prisutnim ljudima se nije svidela takva politika i morao je da napusti bioskop .

 3. Još je dobro prošao što je ugazio u MJ, zamislite da je utonuo u AV! AV je ipak mnogo veće!

 4. Vuk Karadzic jednom mudro rece izvesnom Jovanu na uvrede…”Da ja nisam izmislio slovo J vi biste se zvali Ovan…a bogami I slovo G se lako moze zameniti sa J…izvinjavam se svima s ovim imenom to nije upuceno vama vec ovome sto ga gaze po parku…tek da se zna…

 5. Ja Miloja sretnem nekoliko puta dnevno….i uvek mi nekako lakse posle toga….

 6. Ne gazite po Milenku, Sv. Gaša bi kleknuo.
  Sv. Toma bi stavio stiropor,
  Vladika Irinej Bački bi se odma’ upit'o da li je to božje čudo: Pa nije jeo pihtije!
  Vojvoda od Sarajeva bi se zpit'o, kako je Milenko tak'o malo govno, a zbori ko on.

 7. Bice Jovanova dok je bahatih vlasnika koji ih pustaju.

 8. Neki su do guse u ,,Milenku Jovanovu”, sami ce sebe udaviti

 9. Bice da je Jovanov bio u nasim g…!

 10. Odakle ovoliki glasovi na prva 2 komentara? Uglavnom bude 10ak standardnih.

 11. Nadajmo se da će drugog aprila biti izabran neko ko će se pobrinuti da u Srbiji opet bude sve po zakonu, to jest da se više ne ruši noću, a jovanovi da se ne izmeću po parkovima danju!

 12. Uf da je samo jedno g…… nego ih ima previše.Sad sam čuo da su počelo da ih prevoze autobusima, pošto više komunalna služba nema više vozila da ih transportuje. Vozaju ih od grada do grada, a nadam se da će iskopati neku veliku rupu tj. deponiju da ih ubace i zatrpaju, jer mnogo smrde, već su počela yaudarati na ustajalo. Ne bih predložio da se bacaju na njive i livade, jer to nisu obična g…,to su štetne fekalije, uništavaju sve živo, sve što mrda, biljni i životinjski svet, bube,grinje,, čak i bubašvabe. Dragi sugradjani budite oprezni kad izlazite, dešava se treći serijal filma govna napadaju zar ne_Čak i na tv. su počela iskakati. A ovo malo govance što je kolega nagayio u parku, ono je bezopasno, nije ono tako štetno jer je malo, jadno i izleteleo je iz neke druge rupe. Ali o tome u narednoj epiyodo, kada obradjujemo drugo govance.

 13. Ovaj Mladen je ispustio da kaze da je i on imao nesretno detinjstvo.Ujeo ga Magarac za glavu kada je imao sest nedelja.

 14. Odakle on tu?
  Da ga nije kojim sucajem AV izbacio iz cmara?

 15. E ovo je vrh brate :) Samo jako :)))

 16. Komentari su bez veze, kao prvo promasen je identitet, nije Jovanov nego Govanov. Zato trazim pravdu za Jovanova, a Govanov nije kriv sto ga je gazda napustio u travi, jurite vlasnika Govanova !

 17. Nije Milosevic, kriv mi smo krivi.Mi smo Jovanov i on zna da smo mi Jovanov i kad mu budemo dojadili on ce da pusti vodu i Jovanovi
  ce da odu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix