nazad na vrh

Čovek u parku ugazio u travu

BEOGRAD, 1. decembar 2018, (Njuz) – Milisav Zdravković, koji je rano jutros šetao sa svojim trogodišnjim sinom u jednom parku na Vračaru, ugazio je čitavom površinom svog desnog đona u travu.

Kako saznaje Njuz, ovo nije prvi put u poslednjih nekoliko nedelja da mu se ovo dešava.

– Dok nisam dobio dete i nisam previše obraćao pažnju na to u kakvom su stanju naši parkovi, ali sada kada sam skoro svakodnevno ovde, ne mogu a da ne primetim da malo, malo pa ugazim u travu – kaže ovaj mladi otac i otkriva da je jedva uspeo da očisti đon od travčica koje su se zalepile.

– Pričao sam sa nekoliko vlasnika pasa, koji su svakodnevno ovde i oni napominju da se ovako nešto i njima dešava. Sve je to posledica njihovih neodgovornih kolega, koji su svojim psima dozvolili da svojim izmetom ne prekriju celu površinu kao što dolikuje, već su ostavili i neke delove sa travom. Užas, sutra i neko dete može tu da stane, ili još gore, može da padne u to – upozorava naš sagovornik i dodaje da zbog ovakvih situacija ozbiljno razmišlja da nabavi psa, po mogućstvu što većeg, ne bi li spasao ostale ljude od ovakvih neprijatnosti.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Toliko je govana,da je i cuveni srpski deminer,Bora Djordjevic,ostavio travu na cedilu,te konjusari na Alpjama…No,popevke u Srbiji,ima i bez Bora…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix