njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

01. dec. 2018

Čovek u parku ugazio u travu

BEOGRAD, 1. decembar 2018, (Njuz) – Milisav Zdravković, koji je rano jutros šetao sa svojim trogodišnjim sinom u jednom parku na Vračaru, ugazio je čitavom površinom svog desnog đona u travu.

Kako saznaje Njuz, ovo nije prvi put u poslednjih nekoliko nedelja da mu se ovo dešava.

– Dok nisam dobio dete i nisam previše obraćao pažnju na to u kakvom su stanju naši parkovi, ali sada kada sam skoro svakodnevno ovde, ne mogu a da ne primetim da malo, malo pa ugazim u travu – kaže ovaj mladi otac i otkriva da je jedva uspeo da očisti đon od travčica koje su se zalepile.

– Pričao sam sa nekoliko vlasnika pasa, koji su svakodnevno ovde i oni napominju da se ovako nešto i njima dešava. Sve je to posledica njihovih neodgovornih kolega, koji su svojim psima dozvolili da svojim izmetom ne prekriju celu površinu kao što dolikuje, već su ostavili i neke delove sa travom. Užas, sutra i neko dete može tu da stane, ili još gore, može da padne u to – upozorava naš sagovornik i dodaje da zbog ovakvih situacija ozbiljno razmišlja da nabavi psa, po mogućstvu što većeg, ne bi li spasao ostale ljude od ovakvih neprijatnosti.

Marko Dražić

  1. voya montoya kaže:

    Toliko je govana,da je i cuveni srpski deminer,Bora Djordjevic,ostavio travu na cedilu,te konjusari na Alpjama…No,popevke u Srbiji,ima i bez Bora…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *