njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

13. nov. 2020

Čovek u prodavnici rekao neću kusur hoću EON

BEOGRAD, 13. novembar 2020, (Njuz) – U jednom beogradskom supermarketu došlo je do nesvakidašnje situacije pošto je jedan kupac izgubio živce i, umesto kusura, tražio EON paket.

– Uvek se trudimo da imamo dovoljno sitnine u kasi baš da bismo izbegli neprijatnosti i probleme sa inspekcijom – priča Snežana Matić, kasirka koja je bila učesnik ovog događaja – Čovek je stavio robu na kasu, otkucala sam račun i vratila dinar kusura. Tog momenta, on je počeo da se buni, umesto dinara, traži EON i nabraja programe koji uz njega idu. Na svu sreću, prisutni su reagovali, uspeli da ga smire i objasne mu gde može da potpiše ugovor sa SBB-om – opisala je ona šta se sve dešavalo u ovoj trgovačkoj radnji.

Milan Tucović, kupac čija burna reakcija je iznenadila sve prisutne priznaje da je preterao, ali insistira da bi supermarketi trebalo da povedu računa o svojoj poslovnoj politici.

– Iskreno mi je žao ako sam nekoga uvredio svojim postupkom, ali morate razumeti da sam bio izuzetno uzbuđen – priznaje ovaj mladić  –  Video sam reklamu za EON paket i požurio u grad da ga kupim. Usput sam svratio do prodavnice da kupim potrpeštine za kuću, sve vreme razmišljajući o EON-u i TV kanalima koje ću uz njega dobiti.  Dok sam u radnji birao namirnice strogo sam vodio računa da mi kusur bude ravno taj jedan dinar za njegovu kupovinu. Možete misliti koliko sam bio razočaran kada mi je kasirka vratila dinar i rekla da nemaju EON u ponudi – opisuje on situaciju pre incidenta.

– Sledećih par minuta se ne sećam dobro. Bio sam jako uzbuđen, možda rekao neke stvari koje nije trebalo, ali se srećom sve mirno završilo. Neko od ljudi koji su čekali u redu je uspeo da me smiri, u međuvremenu sam shvatio da EON tražim na pogrešnom mestu i da je sve posledica moje euforije – priznaje on grešku i dodaje da bi trgovine možda trebalo da razmisle o proširenju svoje ponude i na ovakve pakete.

Kako saznajemo, Milan i kasirka Snežana su izgladili svoje odnose, a ona je prihvatila poziv da samo za nju organizuju filmsko veče uz njegov novi EON paket.

 1. Mile kaže:

  Nisko ste pali ako vaši čitaoci nasjedaju na ovakve prpagandne podvale.

 2. Banana država kaže:

  Dobra reklama da i sendvičari vide da ima života i van MTS-a

 3. Sasa kaže:

  Znam da web hosting košta, a treba od nečega i živeti, ali ovo je zaista bljutavo. Mislio sam da ste najniže sišli sa prethodnom reklamom sa onim što se maskirao u štedišu za noć veštica, ali vidim da ste ipak krenuli u nove dubine.

 4. ПИрке Старопланински kaže:

  Којекуде, еСБеБе има цене као да је просечна плата у Србији 2 сомића јЕврића по глави, па фора дај 30ес јура заНЕТ!(ТО Џаба!!)

 5. C++ kaže:

  Na žalost, prešao sam ovog meseca na MTS Box 4, za 2 godine po mojoj računici uštedećemo oko 65.000 dinara u kući! Da nije nesretne korone, pada posla i ostalo, naravno, ne bih prelazio jer će mi mnogo nedostajati SK, N1 i Nova, ali kriza, šta da se radi.

 6. Marta kaže:

  Traljavo i jadno evo nasmejacu se na crtu 😑

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *