nazad na vrh

Čovek u prodavnici rekao neću kusur hoću EON

BEOGRAD, 13. novembar 2020, (Njuz) – U jednom beogradskom supermarketu došlo je do nesvakidašnje situacije pošto je jedan kupac izgubio živce i, umesto kusura, tražio EON paket.

– Uvek se trudimo da imamo dovoljno sitnine u kasi baš da bismo izbegli neprijatnosti i probleme sa inspekcijom – priča Snežana Matić, kasirka koja je bila učesnik ovog događaja – Čovek je stavio robu na kasu, otkucala sam račun i vratila dinar kusura. Tog momenta, on je počeo da se buni, umesto dinara, traži EON i nabraja programe koji uz njega idu. Na svu sreću, prisutni su reagovali, uspeli da ga smire i objasne mu gde može da potpiše ugovor sa SBB-om – opisala je ona šta se sve dešavalo u ovoj trgovačkoj radnji.

Milan Tucović, kupac čija burna reakcija je iznenadila sve prisutne priznaje da je preterao, ali insistira da bi supermarketi trebalo da povedu računa o svojoj poslovnoj politici.

– Iskreno mi je žao ako sam nekoga uvredio svojim postupkom, ali morate razumeti da sam bio izuzetno uzbuđen – priznaje ovaj mladić  –  Video sam reklamu za EON paket i požurio u grad da ga kupim. Usput sam svratio do prodavnice da kupim potrpeštine za kuću, sve vreme razmišljajući o EON-u i TV kanalima koje ću uz njega dobiti.  Dok sam u radnji birao namirnice strogo sam vodio računa da mi kusur bude ravno taj jedan dinar za njegovu kupovinu. Možete misliti koliko sam bio razočaran kada mi je kasirka vratila dinar i rekla da nemaju EON u ponudi – opisuje on situaciju pre incidenta.

– Sledećih par minuta se ne sećam dobro. Bio sam jako uzbuđen, možda rekao neke stvari koje nije trebalo, ali se srećom sve mirno završilo. Neko od ljudi koji su čekali u redu je uspeo da me smiri, u međuvremenu sam shvatio da EON tražim na pogrešnom mestu i da je sve posledica moje euforije – priznaje on grešku i dodaje da bi trgovine možda trebalo da razmisle o proširenju svoje ponude i na ovakve pakete.

Kako saznajemo, Milan i kasirka Snežana su izgladili svoje odnose, a ona je prihvatila poziv da samo za nju organizuju filmsko veče uz njegov novi EON paket.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Nisko ste pali ako vaši čitaoci nasjedaju na ovakve prpagandne podvale.

  2. Dobra reklama da i sendvičari vide da ima života i van MTS-a

  3. Znam da web hosting košta, a treba od nečega i živeti, ali ovo je zaista bljutavo. Mislio sam da ste najniže sišli sa prethodnom reklamom sa onim što se maskirao u štedišu za noć veštica, ali vidim da ste ipak krenuli u nove dubine.

  4. Којекуде, еСБеБе има цене као да је просечна плата у Србији 2 сомића јЕврића по глави, па фора дај 30ес јура заНЕТ!(ТО Џаба!!)

  5. Na žalost, prešao sam ovog meseca na MTS Box 4, za 2 godine po mojoj računici uštedećemo oko 65.000 dinara u kući! Da nije nesretne korone, pada posla i ostalo, naravno, ne bih prelazio jer će mi mnogo nedostajati SK, N1 i Nova, ali kriza, šta da se radi.

  6. Traljavo i jadno evo nasmejacu se na crtu 😑

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix