njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

29. nov. 2018

Čovek u Srbiji pao poligraf

BEOGRAD, 29. novembar 2018, (Njuz) – Ivan Dragović iz Beograda, koji je bio osumnjičen za proneveru, pao je danas na poligrafskom ispitivanju, ekskluzivno saznaje Njuz.

On je pristao da u okviru policijske istrage izađe na poligraf, ali je pao na petom pitanju.

– Sve je išlo lagano, bez ikakvog stresa, kao i svako poligrafsko ispitivanje koje sam do sada vodio – izjavio je Uroš Canić. specijalista za poligrafska ispitivanja – Pitao sam ga da li se zove Ivan, da li je gledao ‘Game of thrones’, da li živi na Karaburmi, a imao sam i trik pitanje ‘Da li navija za Partizan’, pošto sam čuo da navija za Zvezdu.

Naš sagovornik kaže da je do potpunog obrta došlo na petom pitanju.

– Pitao sam ga da li je proneverio pare, on je rekao ‘ne’, ali je poligraf pokazao da laže. Pomislio sam da se sigurno nešto pokvarilo, jer nikada za 14 godina koliko se ovim bavim ovim poslom nisam video da poligraf pokazuje da neko laže na tako važnom pitanju. Ponovio sam to pitanje još nekoliko puta i svaki put je pokazao da ispitanik laže – otkriva naš sagovrnik i napominje da je za svaki slučaj zvao i proizvođača da se sa njima konstatuje i da su mu oni potvrdili da je poligraf dobar.

Naš sagovornik ističe da ovo treba posmatrati samo kao izolovan slučaj,

– Svi smo iznenađeni, ovo je prvi ovakav slučaj zabeležen na teritoriji Srbije, ali nadamo se da se ovo neće ponavljati, jer bi, u suprotnom, to moglo da kod svih prestupnika smanji veru u poligraf – ističe Uroš.

Marko Dražić

  1. amharac kaže:

    vreme tece, sve se menja… osim dve stvari, koje su prilicno konstantne: srpski zakon zasnovan na poligrafu i otvorena pisma vlasnika “pink” televizije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *