Milorad je pasivni pušač od svoje trinaeste godine i nije planirao da ostavi svoj porok
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

26. apr. 2017

Čovek u strahu da će morati da ostavi pasivno pušenje

BEOGRAD, 26. april 2017, (Njuz) – Milorad Tanović iz Beograda već danima je u strahu da će uskoro biti prinuđen da ostavi pasivno pušenje, saznaje Njuz. On napominje da pasivno puši od svoje trinaeste godine i da nije planirao da ostavi svoj porok, ali da će protiv svoje volje najverovatnije morati.

– Zaista se trudim da vodim zdrav život, zdravo se hranim, izbegavam alkohol, bavim se sportom, tako da je pasivno pušenje moj jedini porok. Istina je da sam u nekoliko navrata pokušavao da ga ostavim, pogotovu kada se pričalo o zabrani pušenja u zatvorenim prostorijama, ali nisam uspevao. Gde god bih izašao, celo veče bih udisao dim. Vremenom sam shvatio da je to deo mog imidža i da devojke verovatno pomisle da sam kul kada me vide kako pasivno pušim. Jedna mi je čak rekla da ne može da skine pogled sa mene kad me ugleda okruženog dimom – otkriva nam naš sagovornik i napominje da je poslednjih dana osetio neku promenu.

– Juče sam baš bio sa nekim društvom u gradu i čekao sam da dvoje ljudi izvade cigare, ne bih li podmirio svoju potrebu za pasivnim pušenjem. Na moje razočaranje, oni su izvadili IQOS. Ponadao sam se da ću osetiti neki dim, ali ga nije bilo, samo neka manja para koja je čak i mirisala. Sreća pa je nekoliko stolova od nas sedeo momak koji je zapalio cigaretu, mada je i on gledao ka mojim drugarima. Verovatno je posmatrao njihov IQOS, pa se plašim da će i on uskoro ostaviti klasične cigarete – kaže ovaj mladić, dodajući da se malo i pribojavao šta će mu reći ukućani kada se vrati kući iz grada, a da mu ni kosa, ni jakna, ni džemper ne smrde na dim.

Milorad navodi da ga dodatno nervira što bi uskoro i pepeljare mogle da izađu iz upotrebe, pa neće više biti u prilici da, kad odu gosti, miriše pikavce.

Marko Dražić

 1. Malo mnogo kaže:

  Da li se onda i hranjenje iz kontejnera naziva pasivno hranjenje.Bilo kako bilo iako je porok ništa ne košta.

 2. Ja sam kaže:

  -Ako vrsim malu nuzdu u javnom toaletu da li sam onda ja pasivni serator?
  -Ako slusam vucica svako vece da li sam onda i ja pasivni ludak?

 3. Komedijas kaže:

  Napredna varijanta IQ00 bi imala bolju prodju na nasem trzistu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.