M. Đ. je jakom zračenju bio izložen gotovo 20 godina, otkad je polovinom devedesetih izgubio posao
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

28. sep. 2016

Čovek umro od trovanja osiromašenom Srbijom

CRNA TRAVA, 28. septembar 2016, (Njuz) – M. Đ. (53) iz Crne Trave preminuo je zbog višedecenijske izloženosti opasnom izotopu osiromašene Srbije, čime je postao prva žrtva za koju je sa sigurnošću utvrđeno da je umrla od osiromašene Srbije.

M. Đ. je jakom zračenju bio izložen gotovo 20 godina, otkad je polovinom devedesetih izgubio posao, posle čega nikako nije uspevao da nađe novi.

– Najgore kod osiromašene Srbije je to što ozračena osoba u početku uopšte ne oseća nikakve posledice. Funkcioniše normalno, nema fizičkih i psihičkih tegoba, ali siptomi počinju naglo da budu vidljivi tek u poodmaklom stadijumu uzračenosti, kada je za pacijenta najverovatnije već kasno – kaže Goran Koroman iz Instituta za proučavanje izotopa i prototipa iz Sremske Kamenice.

Osiromašena Srbija je izotop koji nastaje preradom čiste Srbije u političkim strankama i skupštini, nakon čega nastaje radioaktivni proizvod koji može biti izuzetno opasan za sve koji su mu izloženi.

Zanimljivo je da je jedan mali broj građana Srbije imun na zračenje osiromašene Srbije, ali je nažalost broj onih koji dolaze u dodir sa ovim izotopom iz dana u dan sve veći. Njegova jačina se meri indeksom koji se zove “prosečna plata”, a vrednost indeksa varira iz meseca u mesec. Što je indeks niži, to je zračenje osiromašene Srbije jače, a prema podacima Republičkog zavoda za statistiku indeks je u avgustu ove godine imao prilično nisku vrednost od 45286.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Vi baš ko OEBS odlučili da se mešate u unutrašnje stvari Srbije bez ijednog valjanog dokaza. Uostalom svi gradjani Srbije, koji su u vremenu o kome pričate otišli u nadležnost zdravstvenih institucija nekih drugih država uopšte nisu ugroženi ovim stanjem!

  1. Fenixxxx kaže:

   Legenda si,jesi ti to ozbiljan ?

 2. Jan kaže:

  Indeks oporavka od 45286 ima samo veoma mali broj građana koji su ujedno otporni i na komarce zaražene virusom zapadnog nila i zika virusa . Ostali građani imaju koeficijent oko 20k , dok neki nemaju nikakav koeficijent tj 0 , a u poslednje vreme se sve češće pojavljuje i negativan koeficijent .

 3. Ja sam kaže:

  Cestim konzumiranjem aditiva, cija je skracenica AV, period poluraspada ocoba izlozenih osiromasenom Srbijom skracuje se sa 20 na dve najvise tri godine.

 4. bratislav kaže:

  Da li postoji kontakt telefon, neka info služba koju mogu da pozovem (ako je moguće one na 0800 jer su besplatne) i iznesem simptome. Možda sam u fazi koja nije fatalna. Za sada povremeno osećam glad. Psihičko stanje nestabilno,promene osećanja besa i apatične bespomoćnosti. Ako postoji neki SOS osiromašena Srbija molim pomoć. Hvala.

 5. Dango motomanijak kaže:

  – A kome je još neki indeks dobro doneo? I kakav im je to nervno labilni indeks 452 … budi bog s nama koji su to brojevi. Indeks više ne treba, lepo se kupi diploma, eto u Kamenici su baš povoljne, a lepo i stoje na zidu ili u političkoj biografiji.

 6. voya montoya kaže:

  Eee ovo ste izmislili…!!! Pa ni osiromašeni uranijom nije štetan a Srbija osiromašena ipak radi,raste vitalitet u naš entitet!!!

 7. Django Razlancen kaže:

  Jeste, kazi im! Jedan covek, 25 sati dnevno, sat ranije ustaje, svaki dan, ceo dan, A Vi tako. Ni cetr'est soma nemate da date, za stranku svih nas, sirotinjo, a i vi bi da pricate i budete ravnopravni. Sramota!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *