njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. jan. 2013

Čovek za Novu godinu odlučio da više neće donositi novogodišnje odluke

KRAGUJEVAC, 02. januar 2013, (Njuz) – Mirko Zec (27) odlučio je da od 2013. godine više neće donositi odluke za sledeću godinu jer je uvidom u spiskove odluka za prethodnih 10 godina zaključio da je ispunio svega sedam odsto obećanja koja je u novogodišnjoj noći sebi dao.

Mirko Zec je, kada smo ga pozvali, rekao da smatra da su novogodišnje odluke za njegov život u stvari imale kontraefekat.

– Na kraju svake godine bih se razočarao kada vidim šta sve nisam uradio, ali bih nekako sa novim entuzijazmom sastavio novi spisak i čvrsto se zarekao da ću nove odluke realizovati po svaku cenu. Međutim, svake godine se dešavalo isto: zaboravljao bih odluke već 2. ili 3. januara – rezignirano nam je rekao Zec.

Na njegovim spiskovima odluka nalazile su se razne želje, od redovnog vežbanja i organizacije u učenju tokom studentskih dana preko smanjivanja konzumacije alkohola i sređivanja života zbog posla pa do pronalaženja ozbiljne devojke i započinjanja stabilne veze. Nesrećni mladić oglušio se o većinu sopstvenih odluka.

– Jedino sam uspeo da skupim novac za novi laptop i da okrečim zid koji sam uništio kada sam pokušavao da pripremim romantičnu večeru za devojku sa kojom sam kasnije bio svega dva meseca – rekao je Zec.

Na pitanje da li će se možda predomisliti i ipak doneti odluke za 2013. godinu, Mirko Zec jetko nam je rekao da bi mogao jedino da odluči da poštuje odluke koje donese, što bi, kako kaže, preporučio i svima ostalima koji donose novogodišnje odluke.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Ja sam doneo odluku da necu imati ni jedan prvi komenrar.

 2. ariela kaže:

  a ja znam nekog ko rece da nece vise da pusi il ce bar da smanji…pa u 2013 zapali cigaru…eto kaze bas sam smanjio…od prosle godine evo ovo mi prva…nikad ne veruj pusacu koji obecava da nece vise…najveci lazovi…

 3. zexx kaže:

  Pa ne ide da pijan donosis odluke a trezan hoces da ih sprovedes ili obrnuto,tu mu je greska…kao i kod 98,27% Srba iznad 16 godina.

 4. Zumbuj kaže:

  I ja sam prosle godine jedino uspeo ispuniti kupovinu kompa…najgore je sto ne znam ni koju bi odluku doneo…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *