Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. maj. 2024

Čovek zabrinut jer već šest meseci nije dobio nikakve pare na poklon od države

DESPOTOVAC, 14. maj 20224, (Njuz) – Ratko Pjanović iz Despotovca izrazio je na Fejsbuku bojazan da je državni budžet možda zapao u ozbiljne probleme jer mu već šest meseci nikakve pare od države nisu legle na račun.

Pjanović je na svom Fejsbuk nalogu upitao da li je nekome slučajno nešto “leglo” u proteklom periodu, čisto da proveri da možda nije problem do njegovog bankovnog računa.

– Već neko vreme svakodnevno proveravam račun i ništa. S obzirom na to da se bliže izbori, očekivao sam da će nešto biti uplaćeno, minimum sto evra, mada bi trebalo i više pošto je sve poskupelo, ali do sada nije stiglo ništa. Da li je i kod vas ista situacija ili je možda problem do mene? Da idem u banku da proverim ako nešto nije u redu sa računom – napisao je u Fejsbuk statusu ovaj 46-godišnji radnik obezbeđenja.

Prema njegovim rečima, ako ništa ne “legne” do izbora, to bi mogao da bude signal da je budžet u problemu.

– Pričaju nam o zlatnom dobu i stalnom rastu BDP-a, ali ja to ne vidim u svom novčaniku. Zato koristim ovu priliku da upitam državu – gde su moje pare?! Da li vi očekujete da na izbore izađemo na lepe oči? Da glasamo za džabe? Pa zar smo dotle došli? Zar smo se za to borili? Možete li sebe da pogledate u ogledalo ujutru kad se probudite? – rezignirano se upitao Pjanović na kraju obraćanja.

Nenad Milosavljević

A kako se kupuje lojalnost na izborima pomoću predizbornih novčanih davanja, pročitajte u ovoj analizi.

  1. Smeška kaže:

    Bojim se da nas predsednik više ne voli. Redovno nam je nešto poklanjao, kao znak pažnje i ljubavi, a sad, pred važan datum, ništa. Neki pri prekidu veze ili druženja vraćaju ono što su dobili. Je l’ ćemo i mi, sa kamatom? Ili smo odavno sve vratili?

    1. voya montoya kaže:

      Pa stižu ljudi iz Nepala,šri Lanke bengalski tigrovi….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *