njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

11. maj. 2020

Čovek zbog očuvanja zdravlja odlučio da napravi socijalnu distancu od Srbije

BEOGRAD, 11. maj 2020, (Njuz) – Zoran Todorović (38), preduzetnik iz Beograda. odlučio je da zbog očuvanja mentalnog zdravlja napravi socijalnu distancu od Srbije od najmanje 2.000 kilometara.

Todorović se na ovaj korak odlučio nakon što nijedna druga mera preventive koju je preduzeo nije dala rezultate. On je izbegavao izlaganje medijima, nosio je čepove za uši kada bi bio na mestima sa većim brojem ljudi koji bi mogli da mu prenesu virus dnevne politike i nervoze, a vodio je računa i kada bi bio u blizini tabloida.

– Na trafiku bih odlazio samo kad moram i to sa maskom i rukavicama. Ne bih dodirivao novine, a ukoliko bi se to slučajno desilo, nakon toga bih spaljivao rukavice. Međutim, ništa nije pomoglo. Negde sam ipak zakačio virus i vrlo brzo sam osetio simptome. Osećao sam anksioznost kada bih čuo glas bilo kojeg političara, bio sam vrlo nervozan zbog izjava predstavnika vlasti, a kada bih saznao za neku novu odluku države, doživljavao bih izuzetno jake napade panike. Odlučio sam da presečem sve to i sprovedem najradikalniju meru prevencije, da napravim trajnu socijalnu distancu od Srbije – naveo je Todorović u izjavi za Njuz.

Prema rečima ovog preduzetnika, ova mera na snagu stupa u narednih nekoliko dana, čim se bude testirao i dobio potvrdu da je negativan na korona virus, što će mu omogućiti socijalno distanciranje od izvora zaraze. Na pitanje da li se boji mogućnosti da se zarazi koronom negde u svetu, on odgovara odrično.

– Preležao sam Srbiju, šta još može da mi se desi? – zaključio je Todorović.

Nenad Milosavljević

 1. amharac kaže:

  ” Preležao sam Srbiju, šta još može da mi se desi?”
  pa da se vratis…

 2. voya montoya kaže:

  Apatride proizvodi aparat – Drzave Srbije…!! Zivela Srbija Apatrida…A pravoslavci u savez sa PRC…

 3. Vladimir Nikolic kaže:

  Kopaj rupu negde u inostranstvu ili skupljaj da se degaziras u kosmos.

 4. Zoran kaže:

  Srbija planira da organizuje turisticke ture stranaca tokom policijskih casova. Mole se gradjani da izadju iz svojih kaveza na terasu da bih ih turisti videli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *