Bolest čoveku pokvarila sve planove
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

28. nov. 2016

Čoveku propalo bolovanje jer se razboleo

BEOGRAD, 28. novembar 2016, (Njuz) – Ivan Janković, državni službenik iz Beograda doživeo je pravi peh pošto se razboleo baš za vreme dugo planiranog bolovanja, saznaje Njuz.

On je, zbog toga, morao da otkaže sve planove i kompletno bolovanje provede lečeći se kod kuće.

– Imao sam velike planove za ovo bolovanje, ali sve je propalo zbog stomačnog virusa koji sam dobio već prvi dan – priča razočarani Ivan – Već sam bio ugovorio viđanje i provod sa prijateljima, sa devojkom sam želeo da obiđem neka nama draga mesta, a onda sam se razboleo u najnezgodnije vreme. Koliko sam bio temeljan u pripremama govori i da sam automobil oterao kod majstora kako bih otklonio i najmanju mogućnost da se negde pokvari. Vodio sam računa i o vremenskoj prognozi koja je bila idealna za ovo doba godine. Sve je izgledalo savršeno dok me nije uhvatila temperatura i tegobe sa stomakom. Već danima sedim u kući, pijem čajeve i lekove i nerviram se zbog glupe situacije u kojoj sam se našao. Ovo je definitivno najgore bolovanje u mom životu – ne krije bes ovaj mladić.

Ivanov izabrani lekar odbacuje odgovornost za probleme u kojima se našao njegov pacijent i poručuje da je svoj deo posla odradio profesionalno i odgovorno.

– Čuo sam se sa Ivanom i razumem njegovo razočaranje, ali, odgovorno tvrdim, da u ovom slučaju nema moje krivice. Virus koji je izazvao zdravstvene probleme se verovatno nalazio u periodu inkubacije, pa simptomi bolesti nisu bili vidljivi. Bez detaljnih pregleda teško je otkriti pravu dijagnozu i zato poručujem svima da obavezno idu na redovne kontrole i ne uzimaju bolovanje ako nisu sigurni da su potpuno zdravi – poručio nam je ovaj lekar.

Bojan Savić

 1. Ariela kaže:

  E crni kukavce pa gde to da te snadje?…stvarno ko da si se nesto Bogu zamerio…idi u crkvu zapali svecu za zdravlje al nameni da budes zdrav za vreme bolovanja…ono kao Oce ize jesi na nebesi dok uzivam na bolovanju ne daj da mi se nesti desi!…Amin.

 2. Ja sam kaže:

  Da Srbija ima pravi radnicki sindikat, a ne ove rezimske, izborio bi se da se bolovanje u vreme bolovanja dvostruko vrednuje i nagradjuje-recimo kao nocni rad nedeljom na drzavni praznik.
  Ovako Ivanu samo ostaje da drugi deo bolovanja bolje isplanira.

 3. Suhi Kruho kaže:

  Jadničak, nije znao da ode kod dežurne zubarke da mu oralnim seksom izvuče virus iz slepog creva?!
  A mogao je srećnom poslodavcu i jedan bubreg da proda za povišicu plate…

 4. Suhi Kruho kaže:

  Oteto prokleto !
  Naša brza policija je otkrila OTETOG na bolovanju, uhapšene su dve žemske dame, dva muška muškarca i dva automobila koje su osumnjičeni koristili u izvršenju krivičnog dela.
  Kapitalisti !
  Jedan porodični automobil srednje klase košta 13,69 evra dnevno: podzemni parking “box”, osiguranje “full coverage insurance”, državna taksa, putarinu “putevi i auto-putevi Srbije”, cena ruske nafte i lepi automehaničar “u smokingu”.
  Dva auta koštaju 10.000 evra; cenu kupovine novih polovnjaka ne računam.
  (Piše Toša iz Tošinog Bunara.)

 5. Suhi Kruho kaže:

  “Narednih sto godina – zlatno doba Srbije”
  Gazda je, u obraćanju učenicima prvog razreda osnovnog obdaništa, …
  (Bolest na bolovanju da se zabrani !)
  Izvor: Uteha Tešić

 6. voya montoya kaže:

  svakom dodje smrtna urra,u Srbiji pet pandura…i još pride dva čimbenika, sve je stalo,raste Mirka MMF klika…Mirko Toplaović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *