nazad na vrh

Čoveku uopšte nije jasno ko je ta Kija Kockar koja je rođena 26. maja 1989. godine, završila višu hotelijersku školu u Zemunu i visoka oko 158 centimetara

Nismo znali kako tačno izgleda Kija Kockar, pa smo stavili sliku neke devojke sa interneta

BEOGRAD, 31. oktobar 2018, (Njuz) – Ratko Dimić, filolog iz Beograda, objavio je protestno pismo u kojem navodi da više ne može da izdrži psihički pritisak koji mu stvara stalno pominjanje izvesne Kristine Kije Kockar, te da uopšte ne zna ko je ta devojka koja je rođena 26. maja 1989. godine, završila je višu hotelijersku školu u Zemunu i visoka je oko 158 centimentara.

Prema rečima Dimića, njegovi prijatelji na društvenim mrežama već danima pišu o Kiji Kockar i zato je rešio da im se obrati otvorenim pismom.

– Stalno pišu o toj osobi koja je, koliko sam shvatio, bila stjuardesa, pa je ušla u rijaliti, pa je sada pevačica, ja više ne mogu to da gledam! Kao da ne postoji nijedna druga tema osim devojke koju je muž Sloba Radanović prevario sa Lunom u Zadruzi posle svega nekoliko meseci braka, pa je onda ona ušla u taj rijaliti i obznanila da je on već ranije imao sumnjive prepiske sa drugim devojkama i da je sklon prevari, pa su se nakratko pomirili, ali je on ipak posle svega ostao sa Lunom, da bi na kraju Kija pobedila, osvojila 50.000 evra i podnela zahtev za razvod braka 13. jula ove godine. Pa zašto stalno pričate o tome? I otkud uopšte znate da je bila stjuardesa, pobogu?! – revoltiran je ovaj mladi stručnjak.

U zaključku pisma Dimić, kao filolog, apeluje na ljude da se vrate pravim književnim vrednostima i da prestanu da se bave knjigom Kije Kockar “Moj potpis”, u kojoj se ona čitaocima obraća iskreno, veoma neposredno i bez zadrške na 192 strane u mekom povezu.

Nenad Milosavljević

  1. Nadam se da ne upraznjava trcanje po nasipima,voznje tramvajem,vozikanje rolerima u vrucim pantalonicama…Kazu…i da uci kineski jezik,iz patrijotskih razloga…Ostajte ovde,joj ju,najdraza recitacija…Spektakularno…!

  2. Fala njuzu i filologu,sada sam podigao svoj nivo informisanosti i opšte kulture za 30 sekundi umesto višegodišnjeg napornog praćenja blatoida

  3. ROFL sve što ste napisali sam znala osim brojeva, ajmo tabloidi ima još dosta brojeva koje ne znamo osim visine i godišta

  4. Fililog je dobro obavesten a nervira ga osoba za koju
    nikad nije cuo.Nije izneo podatak koji broj donjeg vesa
    nosi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix