njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

02. dec. 2015

Crna Gora prihvatila poziv u NATO pod uslovom da dobije mesto direktora

PODGORICA, 2. decembar 2015, (Njuz) – Crnogorski šef diplomatije Igor Lukšić saopštio je da će Crna Gora prihvatiti poziv da postane članica NATO samo pod uslovom da dobije direktorsku poziciju u toj organizaciji. Lukšić je ovu odluku obrazložio činjenicom da Crna Gora ne sme da čini ustupke kada su tradicija i kulturno nasleđe zemlje u pitanju.

– Ne vidim zbog čega NATO ne bi prihvatio naš uslov jer to alijansi može da donese samo pozitivne stvari. Direktori su uvek bili jedan od najjačih brendova Crne Gore i ne vidim koja zemlja bi mogla da da boljeg kandidata za tu poziciju– smatra Lukšić.

– Mi nismo želeli da postavljamo nemoguće uslove i tražimo nešto što nam ne pripada. Svesni smo gde možemo da pružimo svoj maksimum i naši zahtevi su u skladu sa tim. Time što nismo tražili nijedno drugo mesto pokazali smo da nas ne interesuje samo da dođemo na funkciju – rekao je šef diplomatije Crne Gore.

Lukšić je napomenuo da bi direktorska pozicija NATO mogla da donese mnogo toga pozitivnog Crnoj Gori.

– Među Crnogorcima ima puno nezaposlene rodbine i prijatelja, a mesto direktora Severnoatlanskog saveza bi nas dovelo u poziciju da otvorimo nova radna mesta za njih – objasnio je crnogorski šef diplomatije.

Kako se nezvanično saznaje, Crna Gora je NATO paktu poslala spisak kandidata za direktora sa detaljnim porodičnim stablom.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  A da mu kancelarija bude u Beogradu.

  1. Ime (obavezno) kaže:

   Odnosno na Dedinje!

 2. bik koji sjedi kaže:

  branili smo rusiju u mandzuriji,prvi digl ustanak u porobljenoj evropi za vrijeme drugog svjetskog rata,svim clanicama nato pakta je sada laknulo. drektorsko mjesto…minimum

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Kakav direktor, pravo u biznis sa Erdoganom i ostalim clanicama koje znaju kako se biznis vodi a trebaju im kvalifikovani kadrovi sa dugogodisnjim iskustvom!

 4. strani placenik kaže:

  Falim te boze neka mu se ispune te zelje , da se konacno kurtalisemo ovih Crnogorskih direktora po Bg-u.
  Valjda ce i nama posle da krene na bolje?

  1. Ja sam kaže:

   Sada, na osnovu lajkova i dislajkova -8:5, lako moze da se vidi da u Beogradu medju direktorima ima 38,461% direktora koji su crnogorci i 61,539% koji su srbi poreklom iz Crne Gore.

   1. Рубљов kaže:

    Ја сам Србин пореклом из Црне Горе, али нисам директор и дао сам лајк “страном плаћенику”, јесам ли ја подвојена личност?

    1. Ja sam kaže:

     Nisi ti podvojena licnost jer ti si Srbin poreklom iz Crne Gore a u dusi Rus.
     Dakle, ti si potrojena licnost.

     1. Рубљов kaže:

      Јес’ вала, јес’ вала, јес’ вала – написаше сва тројица у слово…

   2. lala kaže:

    A Bosančerosi? Ili su ta dva zla namenjena samo Vojvodini?

 5. Tagore kaže:

  COP21 – United nations conference on climate change
  CNN prenosi celinu tajnih dogovora američkog predsednika i još jednog u četiri oka.
  Poznatiji precednik se požalio kolegi – Ah, kad bi moja supruga znala da čita, mi bi možda mogli o nečemu i da pričamo !
  Ova tajna je izazvala smeh po selima Iowa i Ohio.

 6. Рубљов kaže:

  нато прихвато позив да уђе у црну гору уз услов да, због величине црне горе и броја становника исте, добије статус културног добра и организације са посебним потребама да не би дошло до асимилације припадника нато народа на простору црногорског подконтинента…

 7. Zoran kaže:

  I ako može upis preko kvote na vojnu akademiju, sa besplatnim domom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *