Demokratija će ponovo biti uključena čim se za to steknu uslovi
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

17. okt. 2016

Crna Gora privremeno isključila demokratiju

PODGORICA, 17. oktobar 2016, (Njuz) – Demokratsko uređenje će do daljnjeg biti isključeno u Crnoj Gori, da se ne bi ugrozile reforme i progres u zemlji, javljaju lokalni mediji.

Kako se saznaje iz izvora bliskih vlastima, demokratija će ponovo biti uključena čim se za to steknu uslovi.

– Građanima su kroz demokratiju stalno stizale neželjene poruke, koje su kod njih izazivale razne misli, a koje su mogle negativno da utiču na približavanje Crne Gore zapadu. Dok se ne utvrdi šta nije u redu sa demokratijom, ona neće biti dostupna Crnogorcima – kaže dobro obavešten izvor iz Vlade Crne Gore.

Stručnjaci se slažu da je demokratija sistem koji nije stabilan i podložan mešanjima sa strane.

– Demokratija ima mnogo rupa i pruža mogućnost osobama sa lošim namerama za zloupotrebu. Dok zemlja ne uđe u EU, ili barem u NATO, ne treba uključivati demokratiju – kaže za Njuz Manojlo Tapušković, stručnjak za bezbednost i bezbijednost sa Instituta za status kvo iz Nikšića – Posle toga treba razmisliti da li se isplati ponovo puštati u pogon demokratiju, jer bi sve moralo da se instalira ispočetka – napominje on.

Kako se nezvanično saznaje, građani nisu još uvek primetili isključenje demokratije, jer im ne rade ni whatsapp ni viber preko kojeg bi neko mogao da im javi da nema ni demokratije.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Isključenje demokratije je sistem koji je Crna Gora privremeno uvezla iz Sadašnje Srbije!

  1. Александар Хејтер kaže:

   Privremeno? Jel to 20 godina, od kada je mali sa gliserom preuzeo vlast.

 2. voya montoya kaže:

  Posle kažu Crnogorci lenji.Ipak ih je glasovalo 73 % za razliku od naših 52 nategnutih %…I stvoriše jučer opoziciju,vala respektabilnu,dok mi tek počinjemo nanovo…Razmišljam o tome i tako…Radašinski!

 3. Komnen Kalpacina kaže:

  Žao mi je što nijeste informisani o CG, ali uz izvještavanje koje imate sve ste dalje od razumijevanja situacije kod nas. Jedini koga sam primijetio ovih dana da razumije situaciju u CG je Čeda Jovanović. Ovdje nemam dovoljno mjesta da vam objašnjavam sve, ali evo samo jedno. Nije Đukanović na vlasti 25 godina, na vlasti su bile različite koalicije koje su uvijek imale jednu zajedničku karakteristiku – sve su bile antifašističke. Crna Gora je bila i uvijek će biti antifašistička i mi smo ponosni na to. Imali smo ovih dana još jedan pokušaj četnika da se dokopaju vlasti u CG, ali to se neće dogoditi ni sada niti bilo kada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *