nazad na vrh

Crnogorski funkcioner podneo ostavku zbog lošeg kvaliteta seks snimka

Funkcioner razočaran što snimak nije opravdao očekivanja

PODGORICA, 28. mart 2013, (Njuz) – Predsednik Senata Državne revizorske institucije Miroslav Ivanišević podneo je ostavku na tu funkciju zbog lošeg kvaliteta seks snimka objavljenog na “YouTube”.

Ivanišević je istakao da je snimak, iako mu je prvi te vrste, ipak morao da bude daleko bolji, pre svega zbog važnosti funkcije koju je obavljao.

– Izvinjavam se svojoj porodici, građanima Crne Gore i državnim institucijama, zbog neadekvatnog kvaliteta snimka. Iako sam imao najbolje namere svestan sam da snimak ipak nije opravdao očekivanja. Rezolucija je loša, nije dobro kadrirano i što je najgore od svega najzanimljiviji delovi se uopšte ne vide jer je slika zamračena – rekao je Ivanišević.

– Hteo bih da se zahvalim medijima na podršci koju su mi pružili. Video sam da su se novinari baš potrudili da u svim člancima do detalja opišu šta se na snimku dešava ne bi li bar nekako uspeli da nadoknade čitaocima i celoj javnosti sve ono što, na moju veliku žalost, nisu mogli da vide – izjavio je Ivanišević za Njuz.

Miroslav Ivanišević je napomenuo da ne krivi osobu koja je snimala i da je “sam sebi najviše kriv što snimak nije ispao onako kako je zamislio” i da smatra da će sada, kada je neopterećen državnom funkcijom, biti u prilici da pravi bolje snimke.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Neopterećen kojom državnom funkcijom? Ministra finansija ili glavnog državnog revizora?

  U kom kabineetu je snimano ostavku na tu funkciju podnosi :) druge funkcije mu ostaju netaknute :)

 2. E ovi BlackHillBilly's, no p0rnjavu ko ljudi da snime a ovamo poceli sa pregovorima za clanstvo u EU.
  Za edukaciju neka se obrati docentu na katedri za filmsku kameru Severini Vuckovic!

  • Ma ne, trebalo je da angažuje kusturicu za režiju, ionako je ovih dana nezaposlen zbog delovanja revizorovih srpskih kolega. Ovako ”film” liči na stari hit: ”Borba crnaca u tunelu”!

 3. Na onom snimku nesto smrdi….

 4. A mozda ce i uz gusle opevan biti: Crnogorce gorski vuce ni do po ga ne uvuce junacko ti srce puce…gu gu gu…tako los snimak moze mu unistiti karijeru…

 5. koji kreten!Boze sacuvaj!

 6. Cestitke ovom casnom Crnogorcu.
  Samo na cistom snimku se moze videti koliko je cistog obraza i zadnjice.

 7. pa jel nije ovo na slici Lezli Nilsen? njegovi snimci su obicno dobri, ali ga u pornjavi nisam naviko vidjet

 8. ipak je morao voditi racuna,milioni potroseni na odijela,bunde,ljubavnice,a za snimak nije dao ni 20 eura

 9. Ja mislim da ga je više sramota zbog prljavog veša…

 10. Rukom kazuje: “Dva metra mi je dug”!

 11. Uopšte ne vidim vrednost ovakvog perfomansa.Gde je tu PDV?

 12. Riba vrišti ka’ zmija u procijep. :D Poderao je, mo'š je bačit’ sad…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix