nazad na vrh

Čudo: Ime Aleksandra Vučića se ukazalo na sedam naslovnih strana novina!

Jedan novinar je pokušao da sastruže reklamu, ali je dobio otkaz, što je dokaz Božije volje

BEOGRAD, 30. mart 2017, (Njuz) – Brojni čitaoci dnevnih novina u Srbiji jutros su prisustvovali pravom čudu. Naime, prema rečima građana koji su od rane zore zvali našu redakciju, na čak 7 naslovnih strana dnevnih listova preko cele strane se pojavila reklama sa Vučićevim imenom.

Urednici ovih novina tvrde kako su bili zaprepašćeni fenomenom kojem su prisustvovali čim su novine pristigle iz štamparije.

– Sinoć smo regularno poslali prelom u štampu, a kada su nam jutros novine stigle iz štamparije, bili smo zapanjeni. Pokušali smo da uklonimo naslovnice sa par novina, ali Vučićevo ime se ukazivalo iznova i iznova na svakom sledećem primerku, dok nismo shvatili da je ceo tiraž bio prekriven njegovom reklamom. Jedan od kolega je pokušao da sastruže Vučićevo ime sa naslovnice, ali je momentalno dobio otkaz, što je dokaz da je u pitanju Božije delo i da će kazna stići svakoga ko posumnja u ovo čudo – tvrdi glavni i odgovorni urednik Blica Predrag Mihailović.

Iako se Vučićevo ime ukazalo na naslovnicama Blica, Kurira, Alo-a, Politike, Večernjih novosti, Srpskog Telegrafa i Dnevnika, prema rečima urednika Informera Dragana J. Vučičeviča, ono se ipak nije pojavilo na naslovnoj strani ovog lista.

– Jutros me je zvao kolega iz jednih novina i pitao da li se i kod mene ukazao Vučić, na šta sam se samo nasmejao i rekao mu da se to kod nas događa svaki dan. Međutim, kada mi je poslao jedan primerak, shvatio sam da se radi o retkom fenomenu jer se jedino na Informeru nije pojavilo Vučićevo ime. Ljudi moji, to je čudo! – rekao je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević i dodao kako će se narednih 10 dana moliti Bogu za oprost ako je negde zgrešio, čim prođe izborna tišina.

Iz SPC su potvrdili da je čudo autentično jer su primetili da je zbog naslovne strane zaplakala i ikonica koju Kurir poklanja uz svoj list.

Miroslav Vujović

 1. Dobro smo prošli. Mogla je da izađe i prigodna duplerica. Recimo mali Alek sa mentorom.

 2. Ne treba komentarisati…kleknes, prekrstis se…cuces bozji glas: Oprosti narode moj…

 3. Kada sada nagrnu turisti iz Bugarske koji veruju u naslovnice.
  Kupe novinu na Slaviji pa zasednu u parkicu kod Beogradske ulice zadubljeni u prvu stranu, dok sa fontane dopiru milozvuci cecine pesme ,,Kukavica”‘, nadjacavajuci zvuke zvona iz obliznjeg hrama Sveti Sava Vucic.

 4. Čudo, koliko u Srbiji može da se dobije za 200-400€ !!

 5. Oko 180000 dinara Vam je naslovna! Vucicu bolje da si se slikao sa Cecom bez gaca imao bi veci tiraz! AVE BELI!

 6. Av, av, av, av…lavez na sve strane. Ne smem da upotrebim ni taolet papir. Da se posluzim recnikom glumca – “masinovodje”, strah me je da mi ne zamrsi m..a.

 7. Placi voljena zemljo… :( :( :(

 8. Dace Gospod da se prikaze Pahomiju!

 9. Uključim ja uveče PornHub kad i tamo izleti av av .

 10. Sram bilo i novine i novinare. Bruke potkupljene!

 11. Ovako isto je bilo kad je umro Drug Tito. Naslovne stranice svih novina su bile iste (doduse u crnom). Drug Tito je konacno vaskrso kroz AV, AV-a. Dugo mu je trebalo, 37 godina…

 12. Ako bude drugog kruga, novine mu neće biti dovoljne. Valja ga štampati i na WC papiru..!Av, av !.

 13. Ali zato je Vucicevic video AV kako hoda po vodi i kako je nahranio hiljade penzionera iz jednog koferceta ribom i hlabom.

 14. Ko zna,mozda i mi dobijemo Kennedija…!?

 15. Prema pravoslavnom crkvenom kalendaru 30. mart je Dan svetog Aleksija, ćoveka božijeg. I nije čudno da se slika Svetog li Aleksandra pojavila na taj dan blagosiljana od mnogijeh episkopa, njegove mu crkve.
  Kažu da je lićno Alan Čumak duhovno blagoslovio naslovnice i dao im čudotvornu moć: za nerotkinje, za bolesti očiju, za stres, za nesanicu, za ženske bolesti…Maaa, Samim dodirom novina, 6 žena je u blizini Kovina, zatrudnelo. Neki gorštaci na Kopaoniku, kad su dodirnuli ćudesnog Alkesandra izlečiše crveni vetar.
  Još samo oni dokoni mrsomudi da progledaju.Kod njiju ova čudesa ne deluju, pa dodirom na prvenke čudesna slika počne plakat’, Da ne čuje zlo, kažu da su i neke štamparije jedva izbegle poplave. Ima gi mlogo.

 16. Bolji bi bio naslov
  NOVINE U SRBIJI PROLAJALE OD MUKE

 17. Jedino je sigurno – da smo gresni. Ali olaksavajuca okolnost je – sto malo pameti imamo.

 18. ajde sad svi vi prdonje sto pljujete zvalavog ovde, lepo izadjite sutra na izbore i zaokruzite peticu, jer imate sansu da nesto uradite a ne samo da prdite. ako necete, onda nemojte vise da posecujete ovaj sajt i ostavljate sarkasticne komentare ne vesti o pickoustom, jer boljeg niste ni zasluzili.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix