Botovi dali brojne korisne savete oko ove opcije
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

17. sep. 2015

Cukerberg angažovao srpske botove da mu pomognu oko “dislike” dugmeta

PALO ALTO, 17. septembar 2015, (Njuz) – Osnivač Fejsbuka Mark Cukerberg angažovao je ovih dana 100 stranačkih botova iz Srbije koji će pomoći njegovim programerima u pravljenju dugo očekivanog „dislike“ dugmeta.

Kako saznaje Njuz, ljudi najbliži Cukerbergu su mesecima pratili rad botova, kako na najpoznatijoj društvenoj mreži, tako i na pojedinim srpskim sajtovima, i oni smatraju da ne postoji veći stručnjaci za ovu oblast.

– Oduševljeni smo količinom mržnje i nedostatkom logike koja je prisutna u njihovim komentarima. Često se dešavalo da pročitamo neki komentar i pomislimo „to je to, ne može luđe od ovoga“, ali oni već sutradan uspeju da nas razuvere – smatra Majkl Piters iz Fejsbuka i dodaje da je to upravo što je potrebno za pravljenje dislike opcije.

– Pitaju nas pojedini naši korisnici zašto bismo uopšte razmatrali uvođenje ove opcije i kakav bi neko trebalo da bude čovek da bi je koristio, ali pogledajte samo koliko je botova u Srbiji. Očigledno postoji veliko interesovanje i na nama je da to omogućimo svim ljubiteljima Fejsbuka – kaže naš sagovornik.

On navodi da su botovi imali brojne korisne predloge, ali da niko u kompaniji ne razume zašto je svako mo njih tražio da u što skorije vreme uvedu i opciju: „Svaka čast Vučiću“.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Za pocetak morace poceti da radi na neliceciranoj platformi Vindouza! Inace nema sanse za uspeh!

  2. Рубљов kaže:

    Посебно одушевљење изазвао је недостатак логике у предлогу напредних ботова да се опција DISlike прошири и на IDEAlike, RODAlike, TEMPOlike…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *