nazad na vrh

Ćurčić smatra da reprezentacija može da igra loše i bez Tadića i Gudelja

Ćurčić uverava navijače da Srbija neće odustati od prepoznatljive loše igre / FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 23. mart 2016, (Njuz) – Selektor fudbalske reprezentacije Radovan Ćurčić rekao je danas novinarima da odsustvo Tadića i Gudelja neće uticati na stil igre naše selekcije jer i bez njih možemo da odigramo loše.

Ćurčić je istakao da reprezentacija već ima izgrađen stil igre i da bez obzira na to ko se nalazi na terenu uvek može da odigra ispod svakog nivoa.

– Loša atmosfera i loša igra naše selekcije ne sme da zavisi samo od jednogili dva igrača jer je moja ideja oduvek bila da budemo loši kao tim. Izostanak Gudelja i Tadića neće uticati na našu koncepciju jer imamo igrače koji mogu da uskoče na njihovo mesto i da se pri tom ne primeti nikakvo poboljšanje u igri– rekao je Ćurčić.

– Ja, pre svega, želim da govorim samo o igračima koji su ovde i koji će, ubeđen sam, pružiti svoj minimum, u večerašnjem meču. Čak i ako ne uspeju u nameri da se još jednom obrukaju uveren sam da će javnost umeti da prepozna da se njihov odnos prema dresu nije ni najmanje promenio – izjavio je selektor.

Ćurčić je napomenuo da nas večeras očekuje izuzetno težak meč protiv Poljske, ali da će cilj Srbije, dok je on selektor,uvek biti da, bez obzira na snagu i ime protivnika, još jednom razočara sve navijače.

Soko Sokolović

 1. Svaka cast.
  Ovo je prvi trener kome se bez rezerve moze verovati.

 2. Ja mislim da je on prvo morao raspisati izbore za clanove reprezentacije, pa onda kad ih dobije, da odluci ko ce gde da igra. Ovako se pravi kao da je, daleko bilo, predsednik vlade pa mu ruke vezane!

 3. Kada ce neko oterati ove mediokritete iz reprezentacije? Alo ljudi, covek unapred kaze da cemo lose igrati! Koga on zajebava. Polu amater! Trenirao Javor, drzao treninge na pasnjacima oko Ivanjice. A nekada nas je trenirala legenda Radomir Antic, svetski poznato ime dokazano u najvecim evropskim klubovima kao sto su Real, Barselona i Atletiko. A sta se sada dogadja sa nasim fudbalom?

 4. Moram priznati da gosn Milford već dva dana ima najjače komentare…

 5. Sasvim opravdana izjava našeg selektora koji je izrazio brigu za zdravlje našeg naroda. Pa, molim vas, taman su nas navika u poljopli na neuspehe, i sad da pobede, pa koliko bi ljudi doživelo srćku?! A, tek kladioničari navikli na siguricu, ne bi bilo u redu da kažu – Prodali me naši.
  Ovi neuspesi fudbalera baš su u lepom kontrastu sa našim društvenim i ekonomskim uspesima, rastom zaposlenosti. Pogledajte samo dnevnik – investicije u poljoprivredi, rast izvoza IT sektora, maldi se vraćaja sa ekskurzija iz inostranstva, Srbija medju najsrećnijim zemljama… i, fuzbaleri – očekivano. Pa, zar bi neko voleo da je obrnuto?!

 6. Radost i za funkcionere posto Kosovo ulazi u
  fudbalske organozacije za mesec dana 03,05

 7. nece ni nemci svedjani francuzi…..igrace migranti i isis umesto vas….

  aaahaaahhhaaaahhaaa

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix