nazad na vrh

D i jedno S napustili DSS

U koaliciji je bilo previše S a D je izgubilo prvobitni smisao

BEOGRAD, 18. oktobar 2014, (Njuz) – Jučerašnjim odlazak četvorice nekadašnjih visokih funkcionera DSS-a je, po svemu sudeći, samo početak osipanja ove stranke. Naime, kako Njuz saznaje, tokom današnjeg dana DSS su napustili i D i jedno od dva S uz obrazloženje da ne vide svoje mesto u ovakvom DSS-u.

D i S su zamerili DSS-u ulazak u koaliciju sa SNS-om u Beogradu, kao i koketiranje sa Dverima i SRS-om.

– U toj koaliciji je bilo previše S, dok je D potpuno izgubilo svoj prvobitni smisao – naveli su D i S u zajedničkom saopštenju.

Sandra Rašković Ivić, nova predsednica DSS-a kaže da najviše žali za odlaskom slova D.

– Zaista mi je žao što je D otišlo, ono je bilo poslednji pravi predstavnik demokratije u stranci. Odlazak jednog S se neće toliko osetiti koliko izostanak D u DSS-u – izjavila je Rašković Ivić za Njuz.

Ona je istakla da drugo S ostaje u DSS-u i da će istovremeno će predstavljati i stranku i Srbiju. O tome kako će DSS izgledati bez D i jednog S predsednica stranke nije želela da daje izjavu.

D i S još nisu odlučili da li će ostati na političkoj sceni Srbije, a prema nekim nezvaničnim saznanjima Boris Tadić im je već ponudio da se priključe novom imenu njegove stranke.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Imamo mi i tezih slucajeva. Npr. kada tvrdo R, između dva S, predje u meko N.

 2. Sta je onda ostalo, SS?

 3. Dokusuri Soko Sokolovic DSS.

 4. Mislim da je meko N koje pominje poštovana Monika, u stvari još uvek tvrdo R, ali se maskiralo da ga ne prepoznaju. Ali mi nismo tako naivni, zar ne, i to tvrdo R često pokazuje svoje pravo lice i džaba mu što se predstavlja kao meko N. A kada je u pitanju DSS, i drugo S je komotno moglo da ode – niko to ne bi primetio.

 5. Nisam u Nemačkoj pohađao škole, ali bih, da prostiš, baš voleo da mi pokažeš kako to nameštaš usta, Monika

  • ‘prostim! Poluotvorena usta kao Toma, kada je onomad bio, Boze mi prosti, na samrti. Ono kad je postio na vodi, a za pricest se spremao u Skupstini!

 6. D windou, dragi moj, D ! D, D….
  Dženi kis mi ven vi met,
  džamping from D čer ši set…..

 7. ” S-ova zove D-rozda, S zove D”… “Presretnut razgovor : S-ande, D-odika, S-tranke, radi konsolidacije”

 8. Ko pažljivije čita, primetiće da ima i dobra vest, u stranku se učlanilo jedno R. Pa je Sanda postala Sandra.
  Naši mediji o tome ne pišu… Samo pišu kad se stranka osipa… Kad nešto propada… E moji Njuzovci…

 9. Ne, ne, ne…jedno D i jedno S su napustili DS.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix