njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

21. nov. 2018

Dačić smatra da uopšte nije bio nepristojan prema onim albanskim pičketinama i govnaru od austrijskog kancelara

DUBAI/BEOGRAD, 21. novembar 2018, (Njuz) – Ministar inostranih poslova Ivica Dačić negirao je optužbe da je koristio neprimeren rečnik u svojim nastupima u Dubaiju tokom Generalne skupštine Interpola, te da uopšte nije bio nepristojan prema onim albanskim pičketinama i govnaru od austrijskog kancelara. 

Prema Dačićevim rečima, njegova retorika u potpunosti je bila u diplomatskim okvirima, a svi oni koji tvrde drugačije su zlonamerni i mogu da se teraju u kurac.

– Doživljavali smo u Dubaiju razne opstrukcije od strane smradova sa Kosova i iz Evropske Unije, jedva smo se izborili da to usrano Kosovo ne uđe u Interpol i sada mi se javljaji neki moralisti da mi pričaji kako sam bio nekulturan?! Takvim lažovima imam da kažem samo jedno – marš, bre, u pičku materinu! – naveo je Dačić.

Srpski ministar kaže da je borba u Interpolu bila žestoka.

– Albanske pičketine su na sve moguće načine pokušavale da izlobiraju da ih prime u Interpol, ali na kraju smo im mudrim nastupom i brojnim diplomatskim aktivnostima žestoko jebali kevu. Jedina situacija u kojoj sam možda malo preterao jeste kada sam Tačiju, pod utiskom emocija, na njegovu konstataciju da Kosovo ima podršku Kurca rekao “Ma nabijem vas na Kurca!”. To nije bilo korektno, trebalo je da mu kažem “Ma nabijem vas na kurac” – ocenio je ministar inostranih poslova.

On je podsetio da je diplomatska praksa inače puna primera komunikacije državnih uglednika koji sadrže reci “kurac” i “pička”.

– Svi pamte obraćanje Milana Stojadinovića na generalnoj skupštini Lige naroda kojoj se obratio sa “Možete svi da popušite i meni i Dragiši Cvetkoviću”, Brozovo “Odjebi, majmune” Staljinu i, naravno, već antologijsko “Najebali smo” Budimira Lončara – zaključio je Dačić.

Nenad Milosavljević

Dejan Nikolić

 1. Miroslava kaže:

  ……..Tako govori srpski premijer i spravom očekuje da Srbija bude primljena u EU. Bravo!
  Kad na vrbi rodi grožđe……

 2. Srđan kaže:

  Kakvo je vreme došlo, ne možeš više Kurca da uhvatiš ni za glavu ni za vrat. Priča se da je Meho Omerović iz kabine u toaletu čuo kako Ivica kara i kudi Kurca zbog otvorene podrške Kosovu.

 3. voya montoya kaže:

  Srbija do Kurtza,a odatle dva putica,vode na dve strane..!.Kurtschevit ovaj schlager pevac…Samo da mu ne dodje do jaja…! Preko guse mu je putovanja po Svetu,gde se predstavlja kao direktni sledbenik pok.TITA,i skuplja glasove za finale Srbo-vizije-Balkana,pod pokroviteljstvom Guzenbauera…Dezmek-efendija…ncccc !!!

 4. Vlada kaže:

  Da ih je bar opsovao kako im priliči smatrao b gai čovekom na svom mestu.

 5. Siniša kaže:

  Sjajno!
  Predlažem ga za glavnu ulogu u mjuziklu “Crveni Ban”

 6. Stefan kaže:

  Najjači tekst ikada! 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *