njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. feb. 2020

Dačić tokom posete Kini pevanjem ubio korona virus

PEKING, 28. februar 2020, (Njuz) – Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je tokom svoje službene posete Kini svojim pevanjem uspeo da ubije korona virus, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija.

Prema njihovim rečima, ovo novo saznanje bi moglo da umnogome pomogne u borbi protiv ove bolesti.

– Lekari širom sveta već nedeljama intenzivno analiziraju ovaj virus i testiraju kako on reaguje na razne lekove, ali slučaj šefa srpske diplomatije mogao bi da predstavlja prekretnicu u daljoj borbi – saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija.

Kako ekskluzivno saznajemo, Dačić je sa kineskim kolegama bio u kafani, kada su ga oni zamolili da im nešto otpeva.

– Krenuo je da iz sveg glasa peva “Miljacku”, da bi potom otpevao još nekoliko pesama. U restoranu je bilo troje gostiju koji su se tokom večere znojili i prilično su se loše osećali, ali se njihovo stanje vidno popravilo kako je odmicao Dačićev repertoar. Kasnije su lekari utvrdili da su oni imali korona virus, ali da je on nestao nakon što je Ivica Dačić vezao jednu pesmu Miroslava Ilića, “Tamo Daleko”, “Pukni zoro” i jedan medli sastavljan od tri pesme Harisa Džinovića – otkriva naš sagovornik iz Dačićevog kabineta, koji je tražio da ostane anoniman.

On otkriva da je Dačić odmah dobio poziv da već u ponedeljak poseti Milano i ostala ugrožena mesta u Lombardiji i da on planira da, u sklopu priprema za ovu diplomatsku posetu, tokom celog vikenda vežba “O sole mio”, “L’Italiano” od Tota Kotunja, kao i veliki hit Erosa Ramacotija “Se bastasse una canzone”.

Marko Dražić

Viktor Marković

  1. voya montoya kaže:

    …A potom, verovatno ide u Siriju , kako bi pesmom umirio zaracene rusko-turske soldate…Nakon , toga zna se Libija…
    Koncert u Crnoj Gori se otkazuje…na molbu organizatora…

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Kada se uzme u obzir šta su on i njegov koalicioni partner već uspeli uništiti, korona je mala beba!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *