njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. jan. 2013

Dačić: Uhapsiću ministre koji razgovaraju sa Šarićem službenim telefonima

Dačić napomenuo da su veoma skupi razgovori u romingu

BEOGRAD, 11. januar 2013, (Njuz) – Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je juče da će svako ko iz Vlade Srbije koristi službene telefone da bi razgovarao sa odbeglim narko bosom Darkom Šarićem biti najpre ukoren, a ako bude nastavio sa istom praksom, i uhapšen.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskog Vladi, premijer je bio prilično ljut kada je saznao da pojedini ministri i državni službenici troše državne impulse da bi se čuli sa Šarićem i zatražio je listinge svih poziva u poslednjih mesec dana.

– Dačić je ljutito prokomentarisao da Darko Šarić nije u zemlji, što će reći da je u romingu. On je naglasio da svako ko ga ubuduće bude zvao moraće da plati račun iz svog džepa i da je jedina srećna okolnost da će račun biti nešto manji jer je u Evropi, a ne u Južnoafričkoj Republici – kaže naš sagovorinik.

Kako on navodi, ministri za koje se sumnja da koriste službene telefone da bi pričali sa Šarićem demantovali su da su ga u poslednjih mesec dana zvali, već tvrde da je uglavnom on taj koji ih je pozivao.

Miroslav Vujović

 1. scoby kaže:

  A pored ukora, moraće i da ”rade” na Veliki Praznik, u ponedeljak 14.01.2013.god.

 2. Stanarević kaže:

  Ukore će takođe dobiti svi pripadnici MUP koji za transport šiptarskog heroina koriste službena vozila.

  1. ;-) kaže:

   Ne, trgovina i posedovanje narkotika su kažnjivi, a transport istih službenim vozilom
   nije, jer se ovo delo karakteriše kao zloupotreba službenog položaja. Pošto se po našem zakonu to delo sankcioniše unapređenjem, ti službenici će po istom biti predloženi za imenovanje na veće funkcije. U celoj priči je sporan naziv ,,šiptarski”, jer se smatra da nije politički korektan, inostrani partneri traže da koristimo izraz ,, susedski ” zbog kog ponovo protestuje UPM – Udruženje privrednika Metohija, tražeći da se koristi izraz balijsko-kosovski*

 3. Sumadinac kaže:

  Uhapsi druze Kele i one koji u sluzbenim koferima nose privatni novac. Ili obrnuto.

 4. Polovni Buntovnik kaže:

  Dačić se baš nameračio na Mrku…

 5. viduka kaže:

  Ozbiljno resen da uhapsi tog ministra, al’ novinari nikako da ga obaveste ko je taj sto ima naj naj racun

 6. coa kaže:

  Ne moze samo Aco V. da najavljulje najave hapsenja nekom njemu bliskom.Evo samo sto nisu.

 7. Otporaši kaže:

  Kakav foler, obmanjuje narod, a ovamo svi umrezeni i on birao tarifni paket !!!

 8. Tagore kaže:

  Za batu Daču:

  Leopold II of Belgium, (French: Léopold Louis Philippe Marie Victor, Dutch: Leopold Lodewijk Filips Maria Victor), ugleda Enlesku, Francusku, Španiju, Portugal, Pruso-Germaniju i Holandiju kako otimaju svet i sami sebi dodeljuju robove i kolonije, dok mala, niska i ravna Belgija ništa ne preduzima.

  1876. godine, protiv želje belgijskog Senata, Leopold II nađe istraživača Engleza američkog državljanstva ‘Sir Henry Morton Stanley’ (1879) i šalje ga u ”slobodnim teritorijama” divlje Afrike da otkrije Kongo, reku Zair, Ruandu i Burundi, što Stanley dužom ekspedicijom od 24-36 meseci i čini, te otkriva rudu zlata, dijamanata, kaučuk, slonovaču i plemenito egzotično drvo.

  Leopold II potajno šalje plaćene ubice, ubija 10 miliona Afrikanaca, uvozi retke preživele pokorene robove i celu teritoriju, 77 puta veću od Belgiju, proglasi sopstvenom kraljevinom, i često poplavljena Belgija postaje bogatija od bogate Srbije.
  Putnici, istraživači, istoričari i novinari objave vest, ali Leopold II ”iznenađeno” kaže da o 10 miliona ubijenih Afrikanaca nije nikada čuo.

  1960. Kongo, (2 Konga), Ruanda i Burundi dobijaju nezavisnost od ”blagonamerne” i novoobogaćene Belgije, i ta ”jednako blagonamerna” Belgija besplatno u Briselu i Parizu školuje hiljade i hiljade dece iz nekadašnje Leopoldove crne kraljevine i u malim, crnim i znatiželjnim glavama đeka prvaka uvali teoriju o dobrotvorstvu belgijske kolonizacije u Africi, a deca su deca, pa tu ”lažnu istoriju” rado progutaju i, kao jedini školovani Afrikanci, sve to prihvate, pa progutaju i Belgiji se dive.

  Godina 1996… Iz Brisela mi se javljaju dva visoko školovana prijatelja, pripadnika plemena Tuci (Tutsi), i zamole me da pišem ”novu čartu o Kongu, Ruandi i Burundi” na nekoj besplatnoj web-stranici, kao i o blagonamernom uticaju Belgije u razvoju i civilizaciji Afrike.
  Ostao sam nem i odbio predlog. Njihovu istoriju neka uče sami!

  I dok nas naša draga EU iz Brisela ciničnim pitanjima i uslovima o datumu ”pre govora” ugnjetava, bilo bi korisno da se i pitanje belgijskog genocida u Briselu postavi.

  Pozdrav i poštovanje…

 9. Tagore kaže:

  Pobunjenik Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu wa Za Banga, (Joseph-Désiré Mobutu) ugleda prevaru i po ugledu na Tita osniva:
  The Democratic Republic of the Congo (also known as Zaire for much of his rule) from – 1965. godine (po istoimenoj i čarobnoj divljoj reci).

  Nezadovoljna Francuska šalje špijuna – voditelja TV-emisije ”La Chasse aux trésors” (Philippe de Dieuleveult), koga Mobutu ubija 6. avgusta 1985. godine u naselju Inga, kraj reke Zaïre.
  Francuska, Belgija i svet kaće njihovim školama školovaniju nacionalnu manjinu ”Tutsi” na vlast i uništavaju Mobutu, kako bi se istorija kolonizacije zaboravila.

  Primitivni i neškolovani pripadnici «Hutu» nacionalnosti od preko 80% stanovnika u tom delu sveta slušaju radio i gledaju TV, pa sve nauče i odluče da nacionalna manjina «Tutsi» nema prava da vlada nad njima, pa kolju žene i decu i pale sela.
  Evropa i Amerika se obogate prodajom oružja nepismenom življu, a neko iz novoobogaćene časti povika – HAŠKI SUD !!!

  Oni mnogo vole da pale vatru, da se prodajom oružja i osvajanjem nafte obogate na račun otetih teritorija i drugima da sude.

  Po primeru nametnutog rata u tamo nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, njihovo zadnje delo je cepanje nestabilnog Sudana.
  Europejci i ‘Merikanci su jurili po svakom selu Sudana i učili nepismene stanovnike da glasaju za podelu zemlje, a samo Južni Sudan ima nafte.

  Ko će sutra kome da sudi?

 10. el mero kaže:

  Hahah, presmijah se!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *