njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. feb. 2021

Daska sa Savskog trga ulazi u Vladu Srbije umesto Tome Mone

BEOGRAD, 5. februar 2021, (Njuz) – Sto dana od formiranja nove Vlade Srbije, došlo je do prve rekonstrukcije prema kojoj će umesto Tomislava Momirovića, popularnog Tome Mone, novi ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biti daska sa Savskog trga.

Kako saznaje Njuz, razlog za ovu smenu je priznanje ministra Momirovića da je za Novu godinu radio do devet uveče, ali da je 1. januara ustao tek u tri ujutru, što je nedopustivo za rad u Vladi.

– Momirović se jeste javno izvinio i naglasio da je i na rođendan sopstvene dece zakasnio, ali nije to dovoljno. Time šalje lošu poruku našim građanima, koji će sutra i sami 1. januara ustajati tek u tri ujutru – izjavio je naš izvor iz Vlade Srbije koji je tražio da ostane anoniman.

– Uvereni smo da će daska podjednako dobro nastaviti da obavlja posao gospodina Momirovića. Ona čak nikada ni ne spava. Velika stvar je da je daska poslednjih dana veoma popularna, postala je hit na društvenim mrežama, pa postoje indicije da će je građani dobro prihvatiti – dodao je naš sagovornik.

Toma Mona kaže da je razočaran zbog ove odluke, ali da će on nastaviti da podržava Vučića na društvenim mrežama i da mu je drago, ako je već moralo da dođe do njegove smene, da to bude ova divna daska, koja ga u mnogome podseća na njega kada je bio mlad.

Nenas Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Lično mislim da je ovo početak kraja. Sada su svi balvani ostali u vladi, a na jedno važno mesto nije postavljen novi i lepši balvan, nega samo jedna daska, običnog izgleda!

  2. Vladimir Nikolic kaže:

    Da ništa ne rade to bi bilo najbolje manje štete će napraviti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *