njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

09. jul. 2017

Debeli narkoman ne može da prođe kroz vrata percepcije

BEOGRAD, 9. jul 2017, (Njuz) – M.S. pasionirani uživalac marihuane našao se u velikom problemu jer ga višak kilograma sprečava da prođe kroz vrata percepcije. Svi pokušaji da reši ovaj problem pokazali su se uzaludnim što kod njega izaziva frustracije i apatiju.

– Prilično redovno konzumiram marihuanu, ali nikad nisam uspeo da prođem kroz vrata percepcije. Čitao sam Hakslija, Kastanedu, razgovarao sa iskusnijim prijateljima i pokušavao da primenim njihove savete, ali sve je bilo uzalud – počinje svoju ispovest M.S. – Na kraju sam shvatio da je problem u meni i mom debelom stomaku koji stalno zapinje prilikom pokušaja da prođem na drugu stranu. Sve je super do momenta kada treba da prođem kroz ta famozna vrata. Lepo ih vidim, širom su otvorena, izgledaju kao da me dozivaju, ali čim zakoračim kroz njih počinjem da se zaglavljujem. Pokušavao sam da uvučem stomak, da se provučem na bok, ali ne vredi. Taj prokleti stomak stalno smeta. Ponekad mi izgleda kao da se, u tim momentima, vrata sužavaju ili se ja širim. Na svu muku, marihuana mi budi apetit pa ne mogu da se uzdržim od jela što samo dovodi do još većeg gojenja. Osećam se kao da se vrtim u začaranom krugu – jada se ovaj mladić.

M.S. priznaje da zavidi svojim mršavim drugovima koji nemaju ovakvih problema i koji su odavno prošli kroz vrata percepcije. Kaže da je spreman na sve kako bi uspeo u svojoj nameri i da je zato potpuno promenio svoj način života.

– Prijatelji su mi pričali o svojim doživljajima, stvarima koje su videli i osetili sa druge strane. Naravno da i ja želim to da doživim, ali ne znam kako. Dosadašnji pokušaji su potpuno omanuli pa sam odlučio da promenim taktiku i posvetim se ostvarenju svog cilja. Čvrsto sam odlučio da smršam. Počeo sam da vežbam, trčim, zdravo se hranim, a prestao sam i da pušim marihuanu kako bih izbegao prejedanja. Već se osećam dosta bolje, lakše, ali znam da je potrebno vreme da bih video prve rezultate. Očekujem da ću za nekih šest meseci do godinu dana skinuti višak kilograma i konačno ukloniti prepreke na svom putu kroz vrata percepcije – optimistički zaključuje on.

Bojan Savić

  1. peric kaže:

    Vrlo bitna vest, na mnogo nivoa.

  2. Радојица kaže:

    Сад ми је јасно: с обзиром на своју линију друг председник центарфор уопште нема тих проблема. Шета кроз та врата како `оће, час тамо њима, час `вамо нама. Ко нам је крив што не умемо да га пратимо. Мислим на његову перцепцију.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *