njuz-autor

AUTOR: admin

21. maj. 2013

Deca iz Svratišta snimaju etno album da bi dobila novac od nekog javnog preduzeća

Deca kažu da sve što su do sada radila nije zainteresovalo javna preduzeća

NOVI SAD, 21. maj 2013, (Njuz) – Grupa dece iz Svratišta u Novom Sadu najavila je danas da planira da snimi album etno muzike kako bi uspela da dobije novac od nekog javnog preduzeća, saznaje Njuz.

Ova grupa dece već duže vreme pokušava da dobije neku vrstu pomoći od velikih javnih preduzeća, ali do sada nisu imala nijedan dobar projekat koji bi zainteresovao državne firme i ubedio ih da ulože njihov novac.

-Probali na razne načine da se domognemo neke pomoći, ali nam nikako nije polazilo za rukom – rekao je jedan od budućih etno muzičara, dvanaestogodišnji Stefan G. – Govorili smo da smo gladni, niko nije obraćao pažnju. Molili smo ih za novac za grejanje, jer nam je bilo hladno, ali ni to nikog nije zanimalo. Mislim da smo konačno našli nešto što će oni zaista znati da cene i poštuju – dodao je on.

Čelnici političkog udruženja “Treća Srbija” pohvalili su ideju dece iz Svratišta i izjavili su da vide velike državne firme u ovoj priči, jer one u ovom scenariju novac ne bacaju na “gluposti” već ulažu u nešto što se može tumačiti kao “poklon za Novosađane”.

Goran Mirković

INSPIRACIJA: Javno preduzeće dalo 300.000 evra za Trkuljin album

 1. Dejan kaže:

  Genijalno!

 2. Ja sam kaže:

  Eh, ta deca.
  Malo im je sto nemaju sta da jedu nego se jos i smrzavaju.
  Neka zasucu rukave i ponude neki projekat i na drzavnom nivou. Recimo izgradnju podzemnih vetrenjca, koncert narodne muzike bekutanera u Savi, prodaju nemackih rudnika Kubi…
  Ne znaju deca iz Svratista kako je tesko imati oba roditelja, koja te svako jutro bude i teraju da ides da crncis u nekoj Javnoj kuci. Pa jos ako si direktor a partija trazi od tebe neko milionce da je podmiris…

 3. drLaki kaže:

  Ova danasnja deca su izgubila kompas. Evo i ova moja, navukla se na treci obrok i ima da rodim mecku da ih odviknem.

 4. мића kaže:

  prica se da ako budu prihvatili Mrkonjicevu ponudu da urade duet sa Anom Bekutom ,asfaltirace im prilaz od svratista do trotoara.S toga ,molim redakciju da proveri ovu informaciju,jer sam veliki fan gospodje Ane ,unapred hvala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *