njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

19. sep. 2013

Deca nasilnici iz Novog Sada od ranije poznata svojim roditeljima

Roditeljima je dodatno teško da prepoznaju svoju decu na ovako lošim snimcima

Beograd, 19. septembar 2013 (Njuz) – Deca koja su u Novom Sadu u poslednjih nekoliko nedelja počinila nekoliko krivičnih dela, od prebijanja profesora pa do nanošenja povreda mačetom, od ranije su poznata svojim roditeljima i starateljima, pokazala je policijska istraga.

Maloletni izgrednici ranije su u više navrata bili u kontaktu sa svojim roditeljima, koji su u tim prilikama pokušavali da na njih izvrše roditeljski uticaj i stvore kakvu-takvu osnovu da izrastu u koliko-toliko normalna ljudska bića, saznaje Njuz.

– Roditelji su na prepoznavanju u policiji potvrdili da su to njihova deca, ali su takođe naveli da ih se sećaju tek ‘kroz maglu’ i da su se sa njima viđali povremeno. Na pitanje policajaca da li je moguće da možda ipak nisu u pitanju njihova deca već neka koja liče na njihovu, roditelji su naveli da nisu mnogo vremena provodili sa svojom decom, ali da su uprkos tome sigurni da su to njihova deca, kaže za Njuz izvor blizak istrazi.

– Prilikom vaspitavanja deteta najvažnije je da imate neki kontakt sa njim, u smislu da znate kako se zove, koliko ima godina, u koju školu ide i kako izgleda. U današnje vreme kada su svi jako zauzeti teško je znati sve te detalje o svom detetu, kaže Žarko Trebješanin, psiholog.

Roditelji su obećali policajcima da će pojačati nadzor nad svojom decom, kad god ih budu sreli naredni put. Oni su takođe naveli da su vrlo neprijatno iznenađeni onim što su njihova deca uradila jer ni u jednom prethodnom napadu na druge ljude nisu pokazivali sklonost ka “baš takvom bezobraznom ponašanju.”

Nenad Milosavljević

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Ta deca nemaju ni kučeta ni mačeta… dobro, onda samo kučeta.

  1. aleksandar kaže:

   bitno da ne sekiraju svoje roditelje…

   1. Slavisha kaže:

    Ne, samo će da ih mačetiraju…

   2. StakaZulu kaže:

    Ali bi mogli uskoro da počnu da sekiraju sve ostale!

 2. gradjanin kaže:

  Ma deca su to sve videla i naučila od roditelja.

 3. j kaže:

  genijalno! :D

 4. Misantropicus kaže:

  treba tu decu svezati ispred tv-a, da sa svojim roditeljima 24 casa dnevno gledaju farmu.

 5. Tagore kaže:

  Brzopleta naslednica teško stečene imovine i prve trube Guče, kojoj je danas trebalo da bude nastavljeno suđenje pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu zbog nasilničkog ponašanja i napada na predsednika kluba ”Mlađo Proleterić” Aleksandra Olarevića, nije se pojavila pred sudom jer joj je naglo pozlilo 40 minuta pre početka glavnog pretresa, kada je rekla da je porodica ”upravo vodi u bolnicu zbog malaksalosti i slabosti”. – Suđenje je odloženo i zakazano za 25. novembar neke godine.

  Sudija je bila prinuđena da odloži glavni pretres, a u određivanju sledećeg termina ”neke godine” konsultovala je zeta prve trube, Predraga Ocokoljića, kome se takođe sudi za isto krivilčno delo.

  Međutim, kako taj termin nije odgovarao advokatima odbrane, tužiocima, a na kraju i samoj sudiji, tek iz šestog pokušaja zakazano je novo ročište po kome će kumovi usvojiti novi zakon o privatizaciji Pravosuđa.

  Priča se da će prva truba Guče na odloženom suđenju braniti i nepoznatu decu nasilničkih roditelja iz Novog Sada.

 6. celtic kaže:

  Pošto danas ljudi ne znaju biti posvećeni i strogi roditelji, pod hitno organizovati kurs roditeljstva u trajanju od 20 godina, sa teškim finansijskim kaznama za loše đake.

 7. PrOb kaže:

  Šugice, žmurke, Prle i Tihi, lastiš, klikeri, 4 vatre.

 8. fiona kaže:

  Ovo nije za NJUZ, to je istina, opet se pogrešili ;)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *