njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. dec. 2022

Deca u Zrenjaninu, za Novu godinu dobijaju paket pijaće vode

ZRENJANIN, 23. decembar 2022, (Njuz) – Gradska vlast u Zrenjaninu odlučila je da, za novogodišnje praznike, obraduje najmlađe sugrađane i podeli im pakete u kojima će biti pijaća voda. Ova interesantna ideja je naišla na sveopšte odobravanje među Zrenjanincima, a postupak nabavke vode je već u toku.

– Deca su naše najveće bogatstvo, a Nova godina je prava prilika da im pokažemo koliko nam je stalo do njih – kaže gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura. – Kao i svake godine, pripremili smo prigodne paketiće, a u svakom od njih će biti voda za piće što će, čvrsto verujem, mališane najviše obradovati. Vidite da u Beogradu dele vaučere za kupovinu sportske opreme, ali naš cilj je bio da uradimo nešto originalno što će deca zauvek pamtiti. Želeli smo da uradimo nešto nesvakidašnje, da ih što prijatnije iznenadimo i pokažemo da su nam oni uvek na prvom mestu – objašnjava on.

Salapura obećava da će voda biti nabavljena po najnižim cenama i da gradski budžet neće trpeti zbog ovih izdataka.

– Pozvali smo sve proizvođače vode da nam pošalju svoje ponude. Naše službe ih trenutno analiziraju, a već za koji dan ćemo izabrati najpovoljniju. Ukoliko se ispostavi da i ona prevazilazi mogućnosti gradskog budžeta, organizovaćemo ekipu volontera koja će otići do najbližeg grada i vodu natočiti na njihovom vodovodu – jasan je gradonačelnik.

Miroslav Vujović

 1. Violeta kaže:

  Njuz.net hvala što nas niste zaboravili!
  Pozdrav iz Zrenjanina 🤍

 2. Svaka vam čast na visprenosti.

 3. Marija kaže:

  Ovo stvarno vredja inteligenciju!!!
  Treba da kazemo hvala umesto da odavno sipamo sami pijacu vodu iz cesme?

 4. Citalac kaže:

  Koji je to kretenizam.. Dele je vode u zrenjaninu je cisto podsmevanje stanovnistva.
  Tipicno sns.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *