njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

24. jul. 2015

Dečak se pohvalio drugarima da je na moru naučio da pravi selfi

BEOGRAD, 24. jul 2015, (Njuz) – Osmogodišnji Bojan Dragić pohvalio se juče drugarima iz zgrade da je tokom boravka na moru uspeo da nauči kako se pravi selfi. Da bi im dokazao šta je naučio Bojan im je, ne samo pokazao nekoliko selfija koje je napravio na plaži tokom poslednjeg dana odmora, već je i pred njima napravio jedan uspešan selfi.

U izjavi za Njuz Bojan je ispričao da su njegovi roditelji od prvog dana odmora dali sve od sebe da ga nauče kako da napravi dobar selfi.

– Neki moji drugovi iz škole već znaju da naprave selfi pa sam rešio da ove godine i ja naučim. Mama i tata su mi rekli da se pravljenje selfija najlakše uči na moru i jedva sam čekao da krenemo na letovanje. U početku mi nije išlo baš sjajno, uvek je neko od njih dvoje morao da mi namešta ruku da bih uhvatio dobar kadar, ali tokom poslednja dva dana su me opušteno puštali samog da pravim selfije – rekao je ovaj osmogodišnjak.

Njegov otac Dragan rekao je da je bio veoma uzbuđen kada je Bojan uspeo da napravi svoj prvi selfi.

– Osećaj je bio neverovatan. Sada ne moram da brinem da li će umeti da napravi selfi kada ode sa školom na rekreativnu nastavu ili ekskurziju. Pažljivo me je slušao, savladao je strah, opustio se, pravilno je disao i uspeh nije izostao – izjavio je Dragan. On je dodao da je presrećan zbog toga što njegov sin više neće morati na Fejsbuk da stavlja samo slike svojih stopala na plaži. -Ako bog da sledeće godine će na moru naučiti i kako da se čekira sa svake plaže ili iz svakog restorana – istakao je ponosni otac.

Soko Sokolović

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Za sve to je kriva vlada Srbije. Cika Vucic je odraslima preporucijo da ne letuju po raznim morima, a cika Vulin nije takvo letovanje proglasio za uslov nedobijanja decijeg dodatka. Posledica toga je logicna. Sve vise decijih selfija ce biti na fejsovima!

  2. zoran kaže:

    Поносни отац је додао још да је у почетку, првих дана,Бојан користио штап за селфи, а онда је сам без ичије помоћи одбацио штап, постепено улазио у воду квасећи се најпре око срца кад је до колена ушао у море, зализао косу, енергично савијао и опружао прсте на главној, десној, селфујућој руци да би избегао опасне грчеве који су највећа претња за почетнике, пажљиво се и лагано у смеру казаљке на сату окренуо према обали, повикао -Мама, Тата, гледајте! – и једним кликом слободног стила ( прсни стил касније је научио, а најтеже, леђни и делфин оставили смо за летовање следеће године) направио селфи, па други, трећи, правилно дишући – удишући на нос а издишући на уста, држећи паметну и лепу главицу правилно у кадру…

  3. gagi kaže:

    Oppa – ide se na more? Ima se – moze se! JHos kad cika Vucic poveca plate i penzije ici ce mali Bojan sledece godine i dva puta na more… a tad ce vec umeti da uslika selfi sa nekom nemicom ili ruskinjicom na letovanju…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *