Deda Mraz kaže da mu se nikada nije desilo da mu bukvalno nijedno dete iz Srbije ne pošalje pismo
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

29. dec. 2017

Deda Mraz se žali da deca umesto njemu pisma šalju tetki iz Kanade

LAPONIJA, 29. decembar 2017, (Njuz) – Deda Mraz se u izjavi za Njuz požalio kako ove godine deca iz Srbije umesto njemu pisma pišu tetki iz Kanade. On kaže da je od dece saznao da su se odlučila na ovaj korak jer su shvatila da će od tetke dobiti poklon bez obzira na to kako se ponašaju tokom godine.

– Nikada mi se nije desilo da mi bukvalno nijedno dete iz Srbije ne pošalje pismo. Dugo sam se pitao u čemu je problem i onda sam slučajno saznao za tetku iz Kanade i poklone koje je ona u stanju da da deci. Iskren da budem, kada sam čuo šta ona poklanja i ja sam poželeo da opet budem dete. Verujte mi i ja bih njoj pisao pre nego meni – rekao je Deda Mraz.

– Deca su mi rekla da ih je, pored vrednih poklona, privuklo to što tetku iz Kanade uopšte ne zanima kakvi su tokom godine. Kažu da uopšte ne moraju da budu dobri, mogu čak i da lažu, nju to uopšte ne interesuje, ona će im dati poklon bez obzira na sve što rade. Jedini problem je što ona ne donosi poklone, pa moraju sami da idu po njih. Čuo sam da je jedan mali švrćan čak 23 puta išao po poklon, pošto je bio toliki da nije bilo šanse da ga donese odjednom – istakao je Deda Mraz.

On je dodao da je dobio samo jedno pismo iz Srbije, ali ga nije pisalo dete.

– Prvi put u životu sam dobio otvoreno pismo. Potpisao ga je neki Željko Mitrović. Bilo je jako neobično, sve vreme me je oslovljavao sa “dragi Deda”, pisao je kao da se poznajemo, ali je ton kojim je pismo napisano bio veoma neprijatan. Izgledalo mi je kao da ga je jako pogodilo to što mu još uvek nije stigao paketić, iako nije 31.decembar – ispričao je Deda Mraz.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Na istu stvar se žalila i tetka iz Kanade i zamolila svog sestrića da nešto uradi po tom pitanju. On se odmah dogovorio sa svojim pajtosom, pa su izdali saopštenja da se pošta usmerava na gradonačelnika Novog Sada i to na njegovu partijsku adresu u Beogradu, gde se ionako odlučuje o svim poklonima po Srbiji!

 2. voya montoya kaže:

  A tek krecu pisma podrske Vladi Srbije,kao preporuka…Deda Mraz,odlazi u istoriju,jer u 2018., zelje ce ispunjavati Prvi zamenik barona Mihausena,za zemlje Regiona i Zapadnog Balkana,Nj.E. – AV …

 3. voya montoya kaže:

  Pamte deca,ko je prvi doleteo kod Feketica…!!

 4. zeks kaže:

  Ma i ja bih pisao toj tetki u Kanadu,ali joj ne znam ni ime ni adresu.Pa predlažem da za te podatke priupitamo tog švrćana koji je 23 puta išao po poklon.

 5. nesa kaže:

  Meni je tetka iz Kanade poslala vojnicke cizme.

 6. Алокин kaže:

  Доста је тих западних деда који напаствују нашу децу на истоку. Време је за проверено домаће, тј. Тетке. Теткица је теткица.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *