nazad na vrh

Deda Mraz se žali da deca umesto njemu pisma šalju tetki iz Kanade

Deda Mraz kaže da mu se nikada nije desilo da mu bukvalno nijedno dete iz Srbije ne pošalje pismo

LAPONIJA, 29. decembar 2017, (Njuz) – Deda Mraz se u izjavi za Njuz požalio kako ove godine deca iz Srbije umesto njemu pisma pišu tetki iz Kanade. On kaže da je od dece saznao da su se odlučila na ovaj korak jer su shvatila da će od tetke dobiti poklon bez obzira na to kako se ponašaju tokom godine.

– Nikada mi se nije desilo da mi bukvalno nijedno dete iz Srbije ne pošalje pismo. Dugo sam se pitao u čemu je problem i onda sam slučajno saznao za tetku iz Kanade i poklone koje je ona u stanju da da deci. Iskren da budem, kada sam čuo šta ona poklanja i ja sam poželeo da opet budem dete. Verujte mi i ja bih njoj pisao pre nego meni – rekao je Deda Mraz.

– Deca su mi rekla da ih je, pored vrednih poklona, privuklo to što tetku iz Kanade uopšte ne zanima kakvi su tokom godine. Kažu da uopšte ne moraju da budu dobri, mogu čak i da lažu, nju to uopšte ne interesuje, ona će im dati poklon bez obzira na sve što rade. Jedini problem je što ona ne donosi poklone, pa moraju sami da idu po njih. Čuo sam da je jedan mali švrćan čak 23 puta išao po poklon, pošto je bio toliki da nije bilo šanse da ga donese odjednom – istakao je Deda Mraz.

On je dodao da je dobio samo jedno pismo iz Srbije, ali ga nije pisalo dete.

– Prvi put u životu sam dobio otvoreno pismo. Potpisao ga je neki Željko Mitrović. Bilo je jako neobično, sve vreme me je oslovljavao sa “dragi Deda”, pisao je kao da se poznajemo, ali je ton kojim je pismo napisano bio veoma neprijatan. Izgledalo mi je kao da ga je jako pogodilo to što mu još uvek nije stigao paketić, iako nije 31.decembar – ispričao je Deda Mraz.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Na istu stvar se žalila i tetka iz Kanade i zamolila svog sestrića da nešto uradi po tom pitanju. On se odmah dogovorio sa svojim pajtosom, pa su izdali saopštenja da se pošta usmerava na gradonačelnika Novog Sada i to na njegovu partijsku adresu u Beogradu, gde se ionako odlučuje o svim poklonima po Srbiji!

  2. A tek krecu pisma podrske Vladi Srbije,kao preporuka…Deda Mraz,odlazi u istoriju,jer u 2018., zelje ce ispunjavati Prvi zamenik barona Mihausena,za zemlje Regiona i Zapadnog Balkana,Nj.E. – AV …

  3. Pamte deca,ko je prvi doleteo kod Feketica…!!

  4. Ma i ja bih pisao toj tetki u Kanadu,ali joj ne znam ni ime ni adresu.Pa predlažem da za te podatke priupitamo tog švrćana koji je 23 puta išao po poklon.

  5. Meni je tetka iz Kanade poslala vojnicke cizme.

  6. Доста је тих западних деда који напаствују нашу децу на истоку. Време је за проверено домаће, тј. Тетке. Теткица је теткица.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix