Deda Mrazovi su izneli podatak da je broj želja koje će ove godine moći da ispune opao za čak 90 odsto
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

30. nov. 2017

Deda Mrazovi protestuju jer je Zlatna ribica već ispunila sve želje

BEOGRAD, 30. novembar 2017, (Njuz) – Nezavisni sindikat Deda Mrazova (NSDM) danas je protestovao širom Srbije jer njihovim članovima Zlatna ribica uzima posao ispunjavajući ljudima želje pred Novu godinu.

Kako su Deda Mrazovi saopštili na glavnom protestu u Beogradu, Zlatna ribica predstavlja nelojalnu konkurenciju zato što po povoljnijim uslovima radi ono što su do sada radili Deda Mrazovi.

– Ne samo što Zlatna ribica ispunjava želje svima bez obzira na to da li su bili dobri ili ne, već to čini i sad pred Novu godinu kad je to naš posao, dok Deda Mrazovi vredno spremaju poklone. Takođe, ona ne mora ni da drži dijetu da bi mogla da se spusti niz svaki odžak kako bi ostavila poklone – saopštili su Deda Mrazovi i pozvali državu da interveniše.

Deda Mrazovi su izneli podatak da je broj želja koje će ove godine moći da ispune opao za čak 90 odsto i da će ih ispunjavati samo onima koji žele i njihove poklone, pored onih koje su dobili od Zlatne ribice.

– Pošto ne znamo šta ćemo da radimo sa viškom poklona, najverovatnije ćemo ih u novogodišnjoj noći, u znak protesta, prosuti na Trgu republike – izjavili su Deda Mrazovi i kao primer drskosti Zlatne ribice naveli da je ona čak napravila i veb-sajt, a poklone deli i preko vibera.

Zlatna ribica trenutno nije bila u mogućnosti da nam da svoje viđenje situacije, ali je obećala da će nam uskoro ispuniti tu želju ako je zvanično poželimo. Sa druge strane, Deda Mrazovi najavljuju radikalizaciju protesta tako što će svojim irvasima i zapregama blokirati glavne saobraćajnice ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.

Ekipa Njuza

 1. ZoinMihailo kaže:

  Deda Mrazovi sledeće godine da pojedu sve zlatne ribice.
  I problem će biti rešen.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa razlika izmedju deda mraza i zlatne ribice je jasna – deda mraz ili donese poklon(e) ili ne, pa se učinak zna, a zlatna ribica obećava i obećava…..

 3. Baba kaže:

  Te zelje kpje navodno ispunjava zlatna ribica su fatamorgana. Deco, to je privid. Samo vam se prikaze i nestane. Penzije se nece smanjiti. Kosovo necemo priznati. I td. Eto to je fatamorgana. Zato Deda mrazovi napred. Borite se.

 4. peric kaže:

  Resenje je da Deda Mrazovi pocnu da rade za Zlatnu Ribicu, njegovog brata i najboljeg prijatelja brata. Kao svi normalni ljudi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *