njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

03. dec. 2018

Deda Mrazu otpao točak na kočiji na rupi u Knez Mihailovoj

BEOGRAD, 3. decembar 2018, (Njuz) – Deda Mraz je rano jutros imao veliki peh u centru Beograda, kada je na početku Knez Mihailove ulice njegova kočija upala u veliku rupu, zbog čega mu je otpao točak.

Prema prvim informacijama, Deda Mraz je dobro, dok su irvasi u blagom stanju šoka.

Kako kažu očevici, Deda Mraz se nije kratao velikom brzinom i mahao je prolaznicima, prvenstveno deci, kada se začuo snažan udarac.

– Bilo je dosta pešaka koji su me pozdravljali, tako da nisam mogao da pažljivo gledam u kom je stanju put. U vožnji me je dodatno dekoncentrisala i neka sumanuta trijumfalna kapija, koja mi se našla na sred puta – izjavio de Deda Mraz za Njuz.

On napominje da je već dobio više upozorenja da se u Beogradu čuva svetlećih ukrasa i mogućeg strujnog udara, ali da nije znao da treba toliko da pazi i na stanje puteva.

– Računao sam da je, ako ništa drugo, makar glavna ulica u glavnom gradu besprekorna. Dovoljno mi je bilo komplikovano što sam morao da eskiviram 100.000 Bugara, gde sam još mogao da se bavim i rupama – dodaje Deda Mraz.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić optužio je Deda Mraza da je vožnjom u ulici koja je pešačka zona ugrozio i sebe i druge, zbog čega će grad podneti prekršajnu prijavu.

– Možda je Deda Mraz navikao da se bahati u vreme anarhije tokom vladavine Đilasa, Jankovića, Jeremića i Šolaka, ali u Srbiji se danas zna neki red – smatra Vesić i dodaje da postoji osnovana sumnja da je Deda Mraz poslat da bi u Beogradu napravio haos.

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Deda mraz je imao sreću da mu se to desilo u prestonici i odmah je mogao da vidi šta ga je snašlo. Zamislite da mu se to desilo bilo gde u unutrašnjosti gde, zbog otsustva rasvete, pojma ne bi imao šta ga snadje!

 2. o0 kaže:

  Ko je Solak? Mora da je neki jos veci izdajnik, kad nisam ni cuo za njega.

 3. voya montoya kaže:

  E pa Deda Mraze,sad si uvideo da moras i ti poraditi na metrou,makar neka pero-kategorija ,lakog metroa…

 4. Novica kaže:

  Deda Mraze, deda Mraze, ne skreći sa staze, u protivnom naletećeš na SNS novogodišnje baze

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *