nazad na vrh

Deki Pantelić tužio Njuz jer objavljuju iste vesti koje on pročita nekoliko sati kasnije

Pantelić kaže da Njuz nikad ne navodi da je izvor vesti Deki Pantelić

BEOGRAD, 11. mart 2015, (Njuz) – Poznati voditelj Dejan Pantelić tužio je danas sajt Njuz.net jer je dotični portal skoro svakodnevno objavljivao iste vesti koje bi on pročitao svega nekoliko sati kasnije na radiju Indeks, saznaje Njuz.

Pantelić kaže da je neko vreme tolerisao da Njuz ima iste vesti kao i on nekoliko sati pre njega, ali da je ovo u poslednje vreme već prevršilo svaku meru.

– Dešava mi se da neku vest pročitam u 16 časova i da tu istu vest Njuz objavi tog dana u podne. Da ne kažem da nigde ne navode da je izvor Dejan Pantelić, već se ponašaju kao da su je oni sami smislili – kaže poznati Mega Deki, koji navodi da se ljudima koji se bave humorom dešava da nekada dođu do slične ideje, ali da se ovo suviše često događa da bi bila u pitanju slučajnost.

– Tužba je jedino rešenje i ono što tražim je da u svakom tekstu navedu da je izvor vesti Deki Pantelić, koji će je od reči do reči smisliti kroz nekoliko sati – izjavio je Pantelić i rekao da je dobio podršku brojnih kolega, između ostalih i Vojislava Nedeljkovića, koji mu se poverio da se i njemu često dešavalo da na Tviteru pronađe da mu je neko ukrao foru i objavio je nekoliko dana ranije.

Marko Dražić

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Njuz je mnogo neposteniji prema Ivanu Ivanovicu.
  Veliki mali Ivan objavi vesti samo petkom, a Njuz ih ponavlja cele prethodne nedelje.
  Vala, gori ste od doktora Nebojse Sapica, zvanog Toma.

  • Чуј, деки пантелић, иван ивановић, воја недељковић у последњих 20. година, је л’ то причамо о курсаџијама и булевару? Треба ли додати мацу, каленића, андријју мило шевића…зар они нису патогени изазивачи булимије и дијареје, црног пришта и копривњаче, сора на језику и крмеља на сузним жлездама?
   ЊУЗ.НЕТ ДА ИМ УЗМЕ ПАРЕ ЗА РЕКЛАМУ, а ја да парафразирам причу о Лајбаху и Рамшзајну – оно што је ЊУЗ за одрасле то су деки и остали за предшколце…
   Никако да похвалим брејкинг њуз, главног и креативног уредника истих, некад само и прочитам брејкинг њуз – мени довољно, велики наклон и поштовање…

   • …Лично се не слажем за оно речено о Лајбаху и Рамштајну, али је послужило за поенту у овој причи…

    • Ti ,zorane, k'o da ti vulin teca!
     Dogovori se sa dnevnim boravkom i ostalim hodnicima. ;-).

     • Кад ти дође мој теча, има да се ” смрзнеш “, а коментар ће ти остати ” залеђен ” на монитору к'о чесма у дворишту на дан св. Јована…;-)
      Прича каже овако:
      – ( новинарско питање за Лајбах ): ” Шта мислите о Рамштајну?”
      – Лајбах каже: ” Оно што је Лајбах за одрасле, то је Рамштајн за малу децу.”
      Моје мишљење је да Лајбах није ништа бољи од Рамштајна, а Рамштајн је за мене пријемчивији…
      А ЊУЗ.нет је седми степен стручне спреме за све остале полуквалификоване и неквалификоване ( већ сам их набројао ) јалове покушаје сатире и духовитости…
      Брејкинг њуз – пример духовитости…
      Ево и теча се слаже, дошђи течо, стави палац у доњи десни угао коментара, потврди да се слажеш;-)

    • Ispravio si se u zadnji cas, jer malo je falilo da i tebe metnem na listu. Mada ne bih stavio ivana u istu grupu sa ovim drugim kvazi-komedijašima koje si pomenuo, jer on zapravo ume da bude duhovit, povremeno

 2. Isto tako i dr Slina hteo da tuži one naučnike što su oni prepisali radove koje je on posle nekoliko godina napisao u svom doktoratu.

 3. Iz kvantne perspektive to ima smisla, kao I Vulinova vera u boga.

 4. Samo da ne podnese tuzbu kod nekog notara

 5. Novinarskla špijunaža

 6. U pravu je. Doveden je pred svrsen cin samo nekoliko sati pred emisiju. Jednostavno nema vremena za bilo kakvu improvizaciju.

 7. Proći će gore nego Toma iz “parova” što je oklevetao srpske ministre da dolaze kod njega sa švalerkama.

 8. videcete vi kad se dekiju vrati baba jula

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix