Delegacija iz Bugarske je stigla čim su čuli da je počelo postavljanje prazničnih ukrasa
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. sep. 2018

Delegacija bugarskih turista stigla u Beograd da vidi kako napreduje kićenje grada

BEOGRAD/SOFIJA, 12. septembar 2018, (Njuz) – Devetočlana delegacija turista iz Bugarske stigla je rano jutros u Beograd kako bi se upoznala sa dinamikom ukrašavanja grada za novogodišnje praznike.

Devet turista iz Sofije u srpsku prestonicu je stiglo u ime udruženja “90.000 Bugara”, koje okuplja sve građane Bugarske koji tradicionalno dolaze na doček Nove godine u Beograd.

– Došli smo u Beograd čim smo čuli da je počelo postavljanje prazničnih ukrasa. Sreli smo se sa gradonačelnikom jer je on želeo da sasluša naše savete, s obzirom na to da smo mi najkompetentniji da kažemo kakva se rasveta sviđa turistima, a kakva ne – izjavio je vođa delegacije Martin Borisov.

Prema njegovim rečima, delegacija je gradu predložila da poveća broj jelki, a da obavezno ukloni Deda Mraza sa kružnog toka na Novom Beogradu.

– Ne znam da li ste videli tog Deda Mraza na irvasu, ali ono je baš jezivo. Znam mnogo svojih sunarodnika koji su ranijih godina odustajali od dolaska u Beograd kada bi videli da ponovo postavljate taj ukras, tako da smo apelovali na gradsku upravu da to ove godine ne čini – naveo je Borisov i dodao da bi mnogo lepše bilo ako bi umesto Deda Mraza bila izrađena i postavljena svetleća figura Svetlane Ražnatović.

Inače, kako nezvanično saznajemo, u delegaciji se, između ostalih, nalazi i bugarski grafolog koji je veštačio potpis Siniše Malog tokom afere “24 stana”. On je odmah po dolasku izvršio veštačenje tenderske dokumentacije za nabavku novogodišnjih ukrasa od firme “Kiplajt” i utvrdio da su tenderi u potpunosti sprovedeni u skladu sa procedurom.

Nenad Milosavljević

  1. Bane A kaže:

    A Dr. Mali kaže:
    “9×300=….mmm… 3000 EUR čiste zarade i to dok sezona Nove godine nije ni počela!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *