njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. maj. 2011

Delta City otvara novi tržni centar u WC-u Ušća

Novi Delta City mogao bi da bude popularniji od prvog

BEOGRAD, 3. maj 2011. (Njuz) – Popularni šoping centar “Delta City” od prvog juna biće otvoren na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, unutar WC-a na drugom spratu tržnog centra “Ušće”, navodi se u današnjem saopštenju za javnost “Delta Holdinga”.

Prema rečima pr menadžerke “Delte“ Dejane Jovović, ova kompanija je još od kada je dobila konkurenciju u vidu TC “Ušće“, počela da traži popularnu lokaciju za novi “Delta City“. Istraživanje tržišta pokazalo je da je najprometnija lokacija u Beogradu hodnik ka WC-u i sam toalet šoping centra Ušće, zbog čega je menadžment Delte odustao od druge dve lokacije, koje su takođe bile razmatrane za novi tržni centar, Kalemegdana i Kalenićeve pijace.

– U TC “Ušće“ svakog dana se kreće veliki broj Beograđana koji su tu došli zbog kupovine, što je dosta slična ciljna grupa posetiocima Delta City-ja. Odabrali smo WC na drugom spratu jer se tu već nalazi veliki broj restorana brze hrane, a i većina posetilaca neko vreme provede na donjim nivoima, pa im se najčešće ide u toalet baš na ovom spratu – objašnjava gospođa Jovović.

Zbog ograničenosti prostora, šoping centar će biti nešto manji od prvog Delta City-ja, i sastojaće se od ukupno četiri lokala. U muškom WC-u biće smešteni butici “Springfield” i “Replay”, dok će se u ženskom nalaziti “Mango” i “Miss Sixty”.

Osim navedenih brendova, u ovom tržnom centru biće i kiosk “Costa Coffee” koji će se nalaziti u predvorju toaleta.

– Sva istraživanja ponašanja potrošača u TC “Ušće“ pokazala su da građanima najviše smetaju predugački hodnici na putu ka toaletima, zbog čega se mnogima dešava da zaborave šta su malopre gledali od garderobe. Otvaranjem novog Delta City-ja, kupci će sve vreme biti fokusirani na šoping – rekla je Jovovićeva, koja je dodala da menadžment razmišlja da od jeseni u prilaznim hodnicima novom tržog centra izbuši niše u kojima bi moglo da se smesti još nekoliko butika.

Kako saznaje Njuz, ovaj tržni centar mogao bi uskoro da dobije konkurenciju, jer “Zira” već pregovara oko ulaska u WC na prvom spratu.

Istok Pavlović

Marko Dražić

Tekst inspirisan pričom sa sajta theonion.com

http://www.theonion.com/articles/new-starbucks-opens-in-rest-room-of-existing-starb,560/

 1. Sagacity kaže:

  Čista desetka za zapažanje. :) Čak i ja koja nisam iz Beograda, shvatila sam da je ta ulica neverovatno prometna…Ja predlažem da se u svakoj WC kabini ugradi ekran sa prezentacijom najnovijih komada garderobe, tako bi se produktivnost i rentabilnost podigla na maksimalni nivo, a ”praznog hoda” ne bi ni bilo…

  Ma čekaj, to je tržni centaru u WC-u…Aha, to znači da WC-a neće ni biti…A pa ja tu ne idem, ako nema WC-a, nemam šta da tražim u tom tržnom centru…

 2. Tetka kaže:

  Super! :))
  Samo, gde će sad one devojčice da se fotografišu za fejsbuk? Ostaće im samo wc-i mekdonaldsa…

 3. Tagore kaže:

  Turska kava u čučavcu kraj ”Ušća”, to bi se nekako i maglo ostvariti.
  Ali ”Pronuptia” ”wedding dress” u čučavcu da navučeš, e pa mlade gospe moje, probajte pa vidite…
  http://casualweddingdresses.net/wp-content/uploads/2011/03/pronuptia-wedding-dresses.jpg

 4. Celtic kaže:

  Drsko i izdjanički! Prioritet za toalete treba imati vlada, jer njeni potezi imaju jako uporište samo u WC-u. Zamislite sjednicu na šoljama:

  1 prdež=za,

  2 prdeža=protiv,

  rafal=suzdržan….

 5. Momcilo kaže:

  Hm, ovo baš izgleda kao tekst naručen od strane TC Ušća.

 6. SRPKINJA kaže:

  POLJUBITE VI IZ USCA SVE SRBE U DUPE I ONAKO STE PODGUZNE MUVE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *