njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

25. apr. 2013

Delta City podiže novi tržni centar na svom krovu

Menadžment odustao od prvobitnog plana da na krovu otvori zoološki vrt

BEOGRAD, 25. april 2013, (Njuz) – Menadžment šoping mola Delta City doneo je odluku da u cilju poboljšanja ponude na svom krovu podigne novi tržni centar, saznaje Njuz.

Kako stoji u izjavi, potrebe današnjih potrošača ne može uvek da podmiri ponuda u tržnom centru, zbog čega je važno imati dodatni sadržaj na krovu.

– Dugo smo razmišljali šta bismo mogli da podignemo na našem krovu – izjavio je PR Delta Cityja Vasilije Krstić – Prvobitni plan je bio da napravimo zoološki vrt, ali smo odustali nakon incidenta sa slonom. Nismo uspeli da realizujemo ni druge dve ideje koje su bile u užem izboru, kao što su plan da na krovu podignemo stazu za Formulu 1 ili okretnicu “sedmice” i “devetke”.

On otkriva da je u jednom trenutku delovalo kao da će menadžment odustati od plana da bilo šta sagradi, kada je jedan od zaposlenih prokomonetarisao “zašto ne bismo gore podigli tržni centar”.

– Nismo mogli da verujemo kako se ranije nismo setili tog genijalnog plana, koji nam je sve vreme stajao pred nosom – smatra PR ovog šoping mola, koji napominje da će posetioci biti oduševljeni novom ponudom.

– Svi brendovi kojih ima na donjim nivoima, imaće svoja predstavništva i na tržnom centru na spratu i specijalno za sve potrošače, imaće tek zanijansu veće cene kao na donjim spratovima zbog troškova transporta – napominje Krstić.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  A sto nebi podigli stocnu pijacu.
  Pa Beograg je pun domacih zivotinja i zivine..
  Sepure se kokoske i pevci, kaskaju konji i kobile, bleje obce i ovnovi…
  Trebalo bi ih koncentrisati.

 2. technocaja kaže:

  Zamisli naprave ispod! To bi bilo šizenje…!

 3. ja kaže:

  Sto ne bi napravili bazen. :)

 4. Jan kaže:

  A na 10. spratu bi bile cene do neba .

 5. vedmaster kaže:

  a što ne bi napravili park za pablik masturbatore

 6. scoby kaže:

  Ipak, najjeftinije rešenje bi bilo premeštanje potemkinovog sela (”Replika Beograda”) sa buvljaka na Delta Siti. Nije daleko, a lagana je konstrukcija kulisa, pa krov tržnog centra nebi morao dodatno da se ojačava. A može u paketu da se montira i onaj pazl grad sa Banjice koji godinama ne radi.

 7. Miloje kaže:

  Kažu,koji su bili,da se tamo samo helikopterom se može prići.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *