nazad na vrh

Deneris Targarjen započela akciju ”Milosrdna Aždaja”

KRALJEVSKA LUKA, VESTEROS, 15. maj 2019, (Njuz) – Vojskovođa kraljice Deneris od kuće Targarjen, Prve svog imena, Neizgorele, Kraljice Andala i Prvih ljudi, Kraljice Merina, Kalisi velikog Travnatog mora, Zaštitnice kraljevstva, Dame regenta sedam kraljevstva, Lomiteljice lanaca i Majke zmajeva Sivi Crv izjavio je da je otpočela vojna akcija ‘’Milosrdna aždaja’’ u cilju obezbeđivanja mira i prosperiteta na području Vesterosa i svrgavanju nedemokratskog režima i tiranije lažne kraljice Sersej Lanister.

– Naša strana je uvek bila za mirno rešenje, izjavio je Sivi Crv, – ali zbog brutalne politike Sersej Lanister i njenih ratnih zločina protiv naših zarobljenika mi nismo imali drugog izbora, napomenuo je on.

Sivi Crv je dodao kako narod Vesterosa treba da odbaci teror i diktaturu koju je Sersej zavela i prigrli oslobodilačke trupe Dotraka i Neokaljanih kao svoje.

– Moram da izrazim žaljenje, dodao je Sivi Crv, što je došlo do ovakvog krvavog sukoba. Mi smo u pregovorima više puta ponudili Sersej da preda vlast i napusti Vesteros, ali je ona to odbijala. Radi maksimalne zaštite naših trupa bili smo primorani da posegnemo za vazdušnim napadima. Budite sigurni i spokojni da će aždajina pametna vatra precizno gađati sve vojne ciljeve i da će količina kolateralne štete biti minimalna, zaključio je on.

Prema poslednjim saznanjima, Sivi Crv je rekao kako narod Vesterosa “ima punu slobodu da se pokori Deneris i služi joj” i da je svako ko to odbije “protivnik slobode i zaslužuje da bude spaljen.”

X.I.O.

Tagovi:
  1. Kraljeva luka, ne Kraljevska :D

  2. Neočekivana transformacija Deneris u Vučurovića – letećeg kamiondžiju iz Trebinja, jedino nije bila propraćena izjavom: ”Napravićemo još lepši i još stariji Dubrovnik”. Interesantno je da su naša bivša braća Rvati to spremno prihvatili, masovno glumeći spaljeni narod za devizne dnevnice.

    • Niste u toku, Dubrovnik je falsifikovan u Irskoj. Nisu spremno prihvatili naprotiv.

    • Битно је да забије главу у песак као ној и да се правиш мртав на чињеницу да је ово прича о онима на које се ти ложиш

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix