njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

16. maj. 2019

Deneris: U Kraljevoj luci su se ionako skupljali samo zmije, pacovi i narkomani

KRALJEVA LUKA/ZIMOVREL, 16. maj 2019, (Njuz) – Deneris Targerijan oštro odbacuje kritike na svoj račun zbog uništenja Kraljeve luke i ističe da je ovakva akcija bila potpuno opravdana jer je to mesto bilo stecište zmija, pacova i narkomana, saznaje Njuz.

– Sad su kao svi zabrinuti za sudbinu nekoliko udžerica, koje su samo naruživale izgled Vestrosa – prokomentarisala je Deneris optužbe na svoj račun. – Najveći deo njih je, uostalom, izgrađen bez dozvole i trebalo je da budu srušene. Uskoro će ceo taj kraj dobiti potpuno novi izgled koji će služiti na ponos celoj zemlji – poručuje kraljica i vrhovni komandant.

Ona odbacuje tvrdnje da su stanovnici Kraljeve luke vezivani i da im je uskraćeno slobodno kretanje.

– Najlakše je sedeti u udobnoj stolici i kritikovati one koji rade. Ne zanima njih ni Kraljeva luka ni njeni stanovnici već žele da se dokopaju vlasti kako bi nastavili da kradu i otimaju. Setite se samo šta je radila bivša vlast dok je rasprodavala zemlju i trpala novac u svoje džepove. Sad kad to više ne mogu da rade, udružili sa stranim službama, našli finansijere u inostranstvu i nadaju se da će na pljuvanjem i napadima na mene zaraditi političke poene. Mogu samo da im poručim da je to vreme prošlo i da tajkuni i lopovi nikad više neće vladati Vesterosom – jasno se Deneris odredila prema kritičarima i dodala da će njeni sledbenici, već u sledećoj epizodi, pokrenuti akciju “Stop nasilju” kojom će ogoliti bezobzirnost svih koji joj se suprostavljaju.

Bojan Savić

  1. Boka kaže:

    Ovo je fenomenalno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *