nazad na vrh

Deneris: U Kraljevoj luci su se ionako skupljali samo zmije, pacovi i narkomani

KRALJEVA LUKA/ZIMOVREL, 16. maj 2019, (Njuz) – Deneris Targerijan oštro odbacuje kritike na svoj račun zbog uništenja Kraljeve luke i ističe da je ovakva akcija bila potpuno opravdana jer je to mesto bilo stecište zmija, pacova i narkomana, saznaje Njuz.

– Sad su kao svi zabrinuti za sudbinu nekoliko udžerica, koje su samo naruživale izgled Vestrosa – prokomentarisala je Deneris optužbe na svoj račun. – Najveći deo njih je, uostalom, izgrađen bez dozvole i trebalo je da budu srušene. Uskoro će ceo taj kraj dobiti potpuno novi izgled koji će služiti na ponos celoj zemlji – poručuje kraljica i vrhovni komandant.

Ona odbacuje tvrdnje da su stanovnici Kraljeve luke vezivani i da im je uskraćeno slobodno kretanje.

– Najlakše je sedeti u udobnoj stolici i kritikovati one koji rade. Ne zanima njih ni Kraljeva luka ni njeni stanovnici već žele da se dokopaju vlasti kako bi nastavili da kradu i otimaju. Setite se samo šta je radila bivša vlast dok je rasprodavala zemlju i trpala novac u svoje džepove. Sad kad to više ne mogu da rade, udružili sa stranim službama, našli finansijere u inostranstvu i nadaju se da će na pljuvanjem i napadima na mene zaraditi političke poene. Mogu samo da im poručim da je to vreme prošlo i da tajkuni i lopovi nikad više neće vladati Vesterosom – jasno se Deneris odredila prema kritičarima i dodala da će njeni sledbenici, već u sledećoj epizodi, pokrenuti akciju “Stop nasilju” kojom će ogoliti bezobzirnost svih koji joj se suprostavljaju.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ovo je fenomenalno

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix