njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

18. okt. 2018

Dete sa desetog sprata veruje da je usvojeno

BEOGRAD, 18. oktobar 2018, (Njuz) – Marijana J, dvanaestogodišnjakinja koja živi sa roditeljima na 10. spratu, izrazila je sumnju da su oni njeni biološki roditelji.

Milica kaže da nikada ništa čudno nije primećivala u odnosu Dragana J. i Milice J. prema njoj, koji tvrde da su joj pravi roditelji, te da je uvek imala neizmernu ljubabav i podršku s njihove strane.

– Ipak, čula sam izjavu predsednika Vučića da se manje dece rađa u višespratnicama i da zbog toga sada grade četvorospratnice. Mi živimo na desetom spratu zgrade koja ima 22. Ne samo da ja živim od rođenja ovde, već su i moji roditelji su ovom stanu živeli pre nego što su mene dobili. Zar sve to nije malo čudno? – pita se Milica.

Ona dodaje i da je sprovela istraživanje starosti dece u njenoj zgradi i da je došla do podataka koji opravdano potrkepljuju njenu sumnju.

– Najviše beba ima na nižim spratovima. Evo, ne sećam se kad je neko dobio prinovu, a da živi na višim spratovima. Svoju sumnju sam podelila sa drugricom sa 19. i drugarom sa 15. sa kojima idem u školu. Oni su jedinci isto kao i ja. I njihovi roditelji žive u tim stanovima pre nego što su se oni rodili. Sada i oni počinju da veruju da su možda ipak usvojeni – rekla je Milica.

Ova tinejdžerka dodaje i da se sada sprema da su oči roditelje sa istonom.

– Ja njih volim, ali moraju da znaju da sam ja verovatno usvojeno – odlučna je Milica u svojoj nameri.

Bane Grković

  1. peric kaže:

    Izabrili ste pogresnu temu za kritiku Vucica. On je ovog puta zapravo u pravu. Ne samo da su bolje za zivot porodice zgrade do 4 sprata, vec su jos bolje kuce u nizu, i kuce sa okucnicom. Problem je sto se u naprednoj srbiji gradne preduzimacke kosnice sa 150 stanova i osam spratova, i sa zauzecem zemljista od 101%, bez kanalizacije, parkinga, drvceta, trotoara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *