nazad na vrh

Dete sa desetog sprata veruje da je usvojeno

BEOGRAD, 18. oktobar 2018, (Njuz) – Marijana J, dvanaestogodišnjakinja koja živi sa roditeljima na 10. spratu, izrazila je sumnju da su oni njeni biološki roditelji.

Milica kaže da nikada ništa čudno nije primećivala u odnosu Dragana J. i Milice J. prema njoj, koji tvrde da su joj pravi roditelji, te da je uvek imala neizmernu ljubabav i podršku s njihove strane.

– Ipak, čula sam izjavu predsednika Vučića da se manje dece rađa u višespratnicama i da zbog toga sada grade četvorospratnice. Mi živimo na desetom spratu zgrade koja ima 22. Ne samo da ja živim od rođenja ovde, već su i moji roditelji su ovom stanu živeli pre nego što su mene dobili. Zar sve to nije malo čudno? – pita se Milica.

Ona dodaje i da je sprovela istraživanje starosti dece u njenoj zgradi i da je došla do podataka koji opravdano potrkepljuju njenu sumnju.

– Najviše beba ima na nižim spratovima. Evo, ne sećam se kad je neko dobio prinovu, a da živi na višim spratovima. Svoju sumnju sam podelila sa drugricom sa 19. i drugarom sa 15. sa kojima idem u školu. Oni su jedinci isto kao i ja. I njihovi roditelji žive u tim stanovima pre nego što su se oni rodili. Sada i oni počinju da veruju da su možda ipak usvojeni – rekla je Milica.

Ova tinejdžerka dodaje i da se sada sprema da su oči roditelje sa istonom.

– Ja njih volim, ali moraju da znaju da sam ja verovatno usvojeno – odlučna je Milica u svojoj nameri.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Izabrili ste pogresnu temu za kritiku Vucica. On je ovog puta zapravo u pravu. Ne samo da su bolje za zivot porodice zgrade do 4 sprata, vec su jos bolje kuce u nizu, i kuce sa okucnicom. Problem je sto se u naprednoj srbiji gradne preduzimacke kosnice sa 150 stanova i osam spratova, i sa zauzecem zemljista od 101%, bez kanalizacije, parkinga, drvceta, trotoara.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix