njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

12. feb. 2015

Dete smorilo drugove pričajući o svojim roditeljima

Dečak stalno svojim drugarima prepričava anegdote o svojim roditeljima

Dečak stalno svojim drugarima prepričava anegdote o svojim roditeljima

BEOGRAD, 12. februar 2015, (Njuz) – Četvorogodišnji Radovan V. iz Beograda gotovo se posvađao sa svojim drugovima pošto su mu rekli da im je postao dosadan jer stalno priča o svojim roditeljima, saznaje Njuz.

Radovan je priznao da možda malo preteruje pričajući o mami i tati i obećao da će se truditi da vreme koje provodi sa drugovima ispuni i drugim temama.

– Mislim da je Radovan zaista dobar dečak. Uostalom, družimo se godinama, još od vremena kad smo bili bebe, ali ponekad zaista ume da bude naporan – priča Radovanov najbolji drug Jovan – Čini mi se ponekad da je opsednut svojim roditeljima jer uglavnom samo o njima priča. Kad god se vidimo on prepričava šta su oni pričali, pominje neke smešne anegdote, šta jedu, piju, koliko su dobili kilograma u proteklom periodu. Razumem da je on njihovo prvo dete i da je njegova briga za njih zbog toga malo prenaglašena, ali neko je morao da mu kaže da smara. Nije on jedino dete koje ima i voli svoje roditelje, niti je to jedina tema o kojoj deca treba da razgovoraju – iskren je Jovan.

Radovan kaže da nije imao nameru da dosađuje drugovima, ali i priznaje da možda jeste preopterećen svojim roditeljima.

– Naravno da često pričam o svojim roditeljima jer su tako slatki i medeni. Stalno me zasmejavaju nekim svojim pitanjima ili gestovima koje samo odrasli mogu da naprave. Dok sam u vrtiću, uvek se pitam kako su, šta rade, da li je sve u redu sa njima. Malo se brinem i kako će, za koju godinu, podneti moj polazak u školu, ali očekujem da ćemo to zajedno prebroditi – uveren je on i dodaje da mu je jako krivo što nema Fejsbuk kako bi mogao da okači slike tate i mame da bi svi videli da su oni najlepši na svetu.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Nije sto su moji, ali…

  1. Monika kaže:

   He he he ako želite da proverite da l’ su vaša dece, pozovite DNK Pink za Srbiju i region. ;-)

   1. Ja sam kaže:

    Mi plovelili i ispade da moj tata nije plevalio mamu komsija bi ostao bez dece, a da mama nije plevalila tatu moja seka ne bi imala mene…

    1. bot.volonter kaže:

     “Istorija borbe morala protiv osnovnih instikata života je sama po sebi najveći nemoral za koji je svet ikada znao”. I posle kažu da Nietzche nije bio bot…

  2. Ja sam kaže:

   Maja:
   Da deca govore cim se rode ja bih ih imala dovoljno za poslanicki klub..
   Ovako, ko da ceka pola mandata da bi im oduzela rec.

 2. petronija kaže:

  da, da, Radovan i Jovan su baš tim rečima ispričali svoja razmišljanja dotičnoj osobi B.S! Pa što ne snimi kamerom, pa na youtube , pare bi zaradio na pametnicama!
  Biće da je Jovan.S.

 3. zoran kaže:

  Drugarima je,ipak, bilo zanimljivo kada sam ispričao kako je tata “pobrljavio” od kad se zaljubio, čak je zaboravio mamu da upozna sa devojkom, mislim da je mama zbog toga veoma ljuta, plakala je a ja sam je tešio, rekoh joj da će se ona i tatina devojka zasigurno divno slagati, a ja jedva čekam da upoznam njenu decu, moramo povesti računa da ne naprave neku glupost, ipak su to samo roditelji…

 4. Mizantropikus kaže:

  Cekaj nije mi jasno sta ispade na kraju.
  Jeli to svinje ili knjige trebaju da budu debele?
  Ajde Radovane ako nadjes vremena pitaj svoje roditelje,znam da je to banalno da se ti i tvoji vrsnjaci bavite takvim temama.

 5. Monika kaže:

  Raša, već govori dva jezika, svira violinu rukama a klavir nogama, zdravo se hrani, ide na jogu i potpuno razume da su mama i tata akademski građani i da je, sasvim opravdano, da on zbog toga nosi odela i kravatu! Eto, nadam se da sa četiri godine već ume da skija, pliva, žonglira i dubi na glavi u isto vreme! Ali, i da, opali šamar svakome ko krši njegova ljudska prava. ‘ajte molim vas, da citiram Rašinog tatu: “Pa naravno da će da izdura svakoga ko ga i pogleda popreko. Želim da moje dete bude šmeker a ne peder!”.

  Divno!

 6. celtic kaže:

  Šta je sljedeće? Razmaženi otac ugledne bogate djevojčice tukao djevojku na splavu? Kontroverzni 2-godišnjak kolicima udario mačku, majku četvoro nejači? Sramota!!!!

 7. duh kaže:

  Jadna deca I ona su zrtve tranzicije , evo i moj mi kaze , brate cale sta ti je kad ces da shvatis svet oko sebe.Moram pod hitno da pokvarim TV.

 8. Jelena kaže:

  Kako bre nemaš profil na FACEBOOKU???!! Crno dete, c,c,c,!

 9. nJa kaže:

  Fino dete. Ima nekih u ovoj zemlji koji bas ne vole svoje roditelje, pa im najvise smanje crkavice zahvaljujuci kojima prezivljavaju stare dane.
  A, ne. Moja greska. Takav postoji samo Jedan.

 10. Sloba Šeki kaže:

  XD, lol i rofl, a i divan tekst. Današnjim roditeljima upućen, koji zapostavljaju decu zbog prebrzog života. Oni nemaju vremena kao nekad… A dečji status se menja, sa prioritet, na smetnja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *