nazad na vrh
Devojka više puta zviždala za zidarom

BEOGRAD, 18. jul 2013, (Njuz) – Ljubica Mitrović, kozmetičarka iz Beograda, doživela je neprijatnost kada joj je jedan radnik na gradilištu pokazao srednji prst. Kako saznajemo, ovom događaju je prethodilo to da je Ljubica radniku dobacila nekoliko komplimenata.

– Zaista ne znam šta je isprovociralo ovog dečka, a videla sam da je taj pogrdni znak baš meni upućen. Samo sam mu dobacila nekoliko lepih reči, rekla sam mu da je seksi, da ima dobro dupe i da vidim da je dobar sa mešalicom, ali mi je delovalo da ih nije ni čuo jer je mirno nastavio sa radom. Pošto se nije obazirao, još sam mu nekoliko puta zazviždala i to je sve – priča Ljubica.

Ona dodaje da sumnja da se radnik na gradilištu možda naljutio jer su se njene drugarice glasno smejale zbog njenih dobacivanja. Ljubica priznaje da ovakvo ponašanje kod nje nije retkost i ističe kako smatra da je lepo nekome uputiti kompliment.

– Ne vidim što bi se neko ljutio zbog toga. U današnje vreme ljudi sve manje razmenjuju lepe reči. Uvek volim da kažem nekome da je frajerčina i da mu dobacim “Macane što si zgodan“ ili da šaljem poljupce kad ga vidim – priča ona.

Ljubica navodi da u letnjem periodu ima sve više građevinskih radova, a samim tim i zgodnih momaka na gradilištima, kojima ne bi ni toliko dobacivala da je oni sami ne provociraju.

– Većina zidara šeta okolo bez majica, nekima se često vide i gaće kada se sagnu, što sigurno nije slučajno, već rade da bi skrenuli našu pažnju. Malo mi je licemerno da se neko toliko razgoliti, a da se onda uvredi kad za njim zviždim i dobacujem šta bih mu radila – smatra ova devojka.

Jasmina Gavrilov

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Šta mu dobacivala? Cigle?

 2. haha…ima u jednoj knjizi nesto kao da je najgore sto mozete da dozivite kad prolazite pored gradilista a niko vam ne dobaci nesto ili zvizne…kaze veliki je to blam…znaci da ste za staro gvozdje…da ste lopata i sl.s tim u vezi jedna moja poznanica pomalo nesigurna kako godine idu zaobilazi lokalno gradiliste…kaze zivu ce me blam pojesti aki niko ne odreaguje kad prolazim?!…ali i zidari treba da su mislim…za oko…ima ih eh…

 3. Ne mogu da se odlučim dal je ovo šamar upućen zidarima ili razgolićenim devojkama. U svakom slučaju istovetni tekst. :-)

 4. Ova devojka je ogranicena kao terasa, pa iz svake reci joj izbija glupost! Bravo za ovog cara!

 5. Hahahaha…nisam prošla pored gradilišta, ni razgolićena ni do grla zakopčana, a da nisam doživela čitavu bujicu zvižduka i dobacivanja. Uvek mi je bilo neprijatno zbog toga. Ovaj tekst me je SLATKO nasmejao. Odsad ću uvek bez stida da uživam u tim njihovim reakcijama :D

 6. Sjajno! Najzad dobar ženski tekst u duhu vesti u ogledalu!

 7. Ma pusti curo to su ti zidari, neki imaju i poderane gace pa kad se sagnu svasta im se vidi.

 8. Udruženje vodoistalatera se javilo obaveštenjem da su dobili pritužbe od radnika D. Dž. da ga je dotična Ljubica štipala a on je došao u njen stan da joj pročisti zapušene cevi. Majstor je morao da ostane više od sata na intervenciji, jer je zbog upadica bio potpuno dekocentrisan. Ukoliko je neko od udruženja majstora i zanatlija zaniteresovano, adresa i mobilni dotične ljubice su poznati redakciji.q

 9. Sigurno je lik pomislio: “Bože kakva primitivka, ne možeš na miru ni da zidaš od napaljenih žena”.

 10. Izvukla si cigluuuuuUUUuuuUUUuuuUUuuu… Zidareva ljubav. XD

 11. a kad je ovo bilo i gde?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix