njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

18. jul. 2013

Devojka dobacivala zidaru

Devojka više puta zviždala za zidarom

BEOGRAD, 18. jul 2013, (Njuz) – Ljubica Mitrović, kozmetičarka iz Beograda, doživela je neprijatnost kada joj je jedan radnik na gradilištu pokazao srednji prst. Kako saznajemo, ovom događaju je prethodilo to da je Ljubica radniku dobacila nekoliko komplimenata.

– Zaista ne znam šta je isprovociralo ovog dečka, a videla sam da je taj pogrdni znak baš meni upućen. Samo sam mu dobacila nekoliko lepih reči, rekla sam mu da je seksi, da ima dobro dupe i da vidim da je dobar sa mešalicom, ali mi je delovalo da ih nije ni čuo jer je mirno nastavio sa radom. Pošto se nije obazirao, još sam mu nekoliko puta zazviždala i to je sve – priča Ljubica.

Ona dodaje da sumnja da se radnik na gradilištu možda naljutio jer su se njene drugarice glasno smejale zbog njenih dobacivanja. Ljubica priznaje da ovakvo ponašanje kod nje nije retkost i ističe kako smatra da je lepo nekome uputiti kompliment.

– Ne vidim što bi se neko ljutio zbog toga. U današnje vreme ljudi sve manje razmenjuju lepe reči. Uvek volim da kažem nekome da je frajerčina i da mu dobacim „Macane što si zgodan“ ili da šaljem poljupce kad ga vidim – priča ona.

Ljubica navodi da u letnjem periodu ima sve više građevinskih radova, a samim tim i zgodnih momaka na gradilištima, kojima ne bi ni toliko dobacivala da je oni sami ne provociraju.

– Većina zidara šeta okolo bez majica, nekima se često vide i gaće kada se sagnu, što sigurno nije slučajno, već rade da bi skrenuli našu pažnju. Malo mi je licemerno da se neko toliko razgoliti, a da se onda uvredi kad za njim zviždim i dobacujem šta bih mu radila – smatra ova devojka.

Jasmina Gavrilov

 1. glavonja kaže:

  Šta mu dobacivala? Cigle?

 2. ariela kaže:

  haha…ima u jednoj knjizi nesto kao da je najgore sto mozete da dozivite kad prolazite pored gradilista a niko vam ne dobaci nesto ili zvizne…kaze veliki je to blam…znaci da ste za staro gvozdje…da ste lopata i sl.s tim u vezi jedna moja poznanica pomalo nesigurna kako godine idu zaobilazi lokalno gradiliste…kaze zivu ce me blam pojesti aki niko ne odreaguje kad prolazim?!…ali i zidari treba da su mislim…za oko…ima ih eh…

 3. djema kaže:

  Ne mogu da se odlučim dal je ovo šamar upućen zidarima ili razgolićenim devojkama. U svakom slučaju istovetni tekst. :-)

 4. Milan kaže:

  Ova devojka je ogranicena kao terasa, pa iz svake reci joj izbija glupost! Bravo za ovog cara!

  1. djoleo kaže:

   Cuti Milane

 5. do grla zakopčana kaže:

  Hahahaha…nisam prošla pored gradilišta, ni razgolićena ni do grla zakopčana, a da nisam doživela čitavu bujicu zvižduka i dobacivanja. Uvek mi je bilo neprijatno zbog toga. Ovaj tekst me je SLATKO nasmejao. Odsad ću uvek bez stida da uživam u tim njihovim reakcijama :D

 6. Ozbiljno kaže:

  Sjajno! Najzad dobar ženski tekst u duhu vesti u ogledalu!

 7. Okan kaže:

  Ma pusti curo to su ti zidari, neki imaju i poderane gace pa kad se sagnu svasta im se vidi.

 8. Zoin Mihailo kaže:

  Udruženje vodoistalatera se javilo obaveštenjem da su dobili pritužbe od radnika D. Dž. da ga je dotična Ljubica štipala a on je došao u njen stan da joj pročisti zapušene cevi. Majstor je morao da ostane više od sata na intervenciji, jer je zbog upadica bio potpuno dekocentrisan. Ukoliko je neko od udruženja majstora i zanatlija zaniteresovano, adresa i mobilni dotične ljubice su poznati redakciji.q

 9. Džoni kaže:

  Sigurno je lik pomislio: “Bože kakva primitivka, ne možeš na miru ni da zidaš od napaljenih žena”.

 10. Olovka kaže:

  Izvukla si cigluuuuuUUUuuuUUUuuuUUuuu… Zidareva ljubav. XD

 11. delije_S kaže:

  a kad je ovo bilo i gde?

  1. zidar kaže:

   svaki dan se desava moj Delija.. pa po ovoj vrucini radimo svi u sirokim duksericama samo da ne komentarisu….

  2. aleksandar kaže:

   u blizini gradilista

  3. aleksandar kaže:

   kad je ona proilazila

  4. aleksandar kaže:

   kad je ona prolazila

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *