njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. feb. 2013

Devojka iznenađena da čokolada kupljena u prodavnici zdrave hrane goji

Devojka se oduševila kada je videla koliko vrsta čokolade i keksa ima u prodavnicama zdrave hrane

SOMBOR , 16. februar 2013, (Njuz) – Milena Petković, studentkinja iz Sombora, zaprepastila se kada je sinoć stala na vagu i shvatila da se ugojila četiri kilograma. Nakon što je nekoliko puta ponovila merenje, zaključila je da se ugojila od hrane koju je kupovala u prodavnici zdrave hrane, jer je samo nju konzumirala poslednjih mesec dana.

– Kada sam odlučila da smršam, čula sam dosta saveta kako ne treba da držim nikakve rigorozne dijete, nego samo da se hranim zdravo i umereno. Odlučila sam da namirnice kupujem isključivo u prodavnicama zdrave hrane, a čak sam na i internetu detaljno pretražila koje prodavnice zdrave hrane su najbolje – započinje priču Milena.

Priseća se kako je bila prijatno iznenađena kada je ušla u jednu prodavnicu zdrave hrane i videla koliko ima raznolikih, a zdravih proizvoda. Ne krije da se najviše oduševila svim tim zdravim čokoladicama i keksima.

– Oduševilo me je što sam konačno našla način da jedem zdravo, a da to ne bude samo par namirnica koje vrte sve dijete. U početku me je me je malo zbunjivlo to što se pojedini proizvodi koji se prodaju u zdravoj hrani mogu kupiti i u običnim prodavnicama, ali sam ubzo zaključila da su te iste čokoladice u zdravoj hrani sigurno zdravije – rekla je Milena.

Ona dodaje da za doručak najčešće jede čokoladni musli ili slane krekere, a često kupuje i prženi kikiriki, badem u čokoladi ili posne vanilice.

Milena priznaje da joj je najviše laknulo kad je videla da je čips uopšte nije nezdrav i da u zdravoj hrani može da kupi desetak vrsta ovog proizvoda.

Jasmina Gavrilov

 1. whoosh kaže:

  hahahahahaha in my face!

  1. whoosh kaže:

   a cak ste i sliku moje zdrave hrane stavili! :D da ne pise da se devojka ugojila 6 a ne 4 kg,pomislila bih da ste o meni pisali :/

   1. Natasa kaže:

    “Cecin spajz” u Zarkovu :)

 2. Malo ja sam kaže:

  Neka poseti ginekologa.
  Ko zna sta je sve ona stavljala u usta?

  1. Malo ja sam kaže:

   Cemu ljutnja?
   Pa blazeno stanje, u kom je verovatno Milena, je posledica zdrave potrebe za unosom prirodnog, organskog komada svezeg mesa.
   P.S.
   Zene, u odnosu na muskarce, imaju jedan parni organ( oci, usi, bubrezi..) vise od muskaraca.

 3. ariela kaže:

  Vala i ja svako jutro jedem cokoladni musli i lazem prvo sebe pa okolinu kako sam presla na zdravu ishranu….vagu sam odnela u podrum nekako sam se samo spoticala o nju a i dalje verujem da cu nekim cudom da skinem jedno 5 6 kg…mozda da predjem na musli bez cokolade?

 4. Tagore kaže:

  Najbolji lek je ”konska rotkvica”.
  Na nekom jeziku se kaže ”Horseradish”, na drugom ”Meerrettich”, a na trećem ”Raifort”.
  Kina je našla bolje u izrazu ”Ginger”, pa nadodaš kajganu i kao Kinez sagnute glave – vrištiš od sreće.

  I Bhutan u konstituciji ima upisanu ”sreću debljine tela i duha” – po zakonu…, i nemaš prava da se žališ…

 5. Ja sam kaže:

  -Чујем, смршала си. Како?
  -Цвекла, шаргарепа, спанаћ.
  -Кувала, барила…
  -Јок,јок…копала.

 6. gospodin kaže:

  Koja glupača,ne mogu da vjerujem.

  1. Shaban Shaulic kaže:

   Koji panj, ne mogu da verujem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *