njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

12. aug. 2014

Devojka jedva čeka Beer fest da muškarci zatrpaju Fejsbuk slikama svojih debelih stomaka

Nepisano je pravilo da svaki debeli muškarac na Beer festu mora da slika svoj stomak

Nepisano je pravilo da svaki debeli muškarac na Beer festu mora da slika svoj stomak

BEOGRAD, 12. avgust 2014, (Njuz) – Milena Tanasijević, studentkinja iz Beograda, ne može da dočeka da sutra počne 12. Beer fest. Iako ova devojka nije preveliki ljubitelj piva, svake godine uživa tokom trajanja festivala jer joj Fejsbuk bude preplavljen fotografijama golih debelih stomaka svojih prijatelja.

– Kao što mnogi momci jedva čekaju leto da njihove Fejsbuk prijateljice krenu da kače fotografije sa mora, tako se ja svake godine radujem Beer festu. Neko je nepisano pravilo da svaki debeli muškarac na Beer festu mora da na Fejsbuk okači sliku na kojoj je podiže majicu i pokazuje svoj stomak, pred čim nijedna devojka ne može da ostane ravnodušna – kaže Milena i priznaje da ponekad i po sat-dva ume da skroluje Fejsbukom dok uživa u ogromnim stomacima svojim prijatelja.

– Neretko mi se dešava da naletim i na sliku na kojoj pet-šest pijanih muškaraca pokazuju svoje debele, mokre, dlakave stomake, mmmmm – poverava se ova devojka.

Naš poznati reditelj i stručnjak za slikanje na Beer festu Gorčin Stojanović kaže da je potpuno razumljivo što svaki debeli muškarac ima potrebu da dan nakon ovog festivala okači fotografiju na kojoj pokazuje stomak.

– U društvu vladaju dvostruki standardi i cene se osobe koje imaju zategnut stomak sa pločicama i na njihovo slikanje se gleda blagonaklono, dok se pojedinci čude zašto debele osobe vole da, sa podjednakim ponosom, pokažu svoje okrugle stomake. Činjenica je da je i za jedan i za drugi tip stomaka potrebno mnogo truda, rada i odricanja, a Beer fest je retko mesto da debeli mušakrci pokažu javnosti plodove svog mukotrpnog rada – smatra Stojanović.

Marko Dražić

 1. himalajac kaže:

  ka sto kaze nas narod:”jebes coveka bez 100 kila”

 2. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Što se tiče debljine pojedinih delova tela, mnogi muškarci mogu da se podiče jedino – stomacima. A i onda se hvale da im je to žulj od “prekovremenog rada.
  Moj komšija “stomaklija” na to kaže:

  Imam struk od metar i po,
  hektolitar piva u stomak sam sipo
  ko ne voli pivo bolje da ga nije,
  najbolji muškarci to su pivopije!

 3. Aleksandar Хејтер kaže:

  Шаљем ММС свог великог стомака за допуну од 100 динара. Само за озбиљне рибе, педери стоп.

 4. celtic kaže:

  Ko je vlasnik j#8ozovne trbušine sa slike? Hoćemo telefonski broj!!!!

 5. BeerFest kaže:

  Ispod brda najbolji kukuruz raste…

  1. celtic kaže:

   Ali ga zemljoradnik ne vidi od brda!

 6. Tagore kaže:

  Na pogrešnom jeziku ”Cajuns & Acadians” moje mlade naslednice pitaju povoljno ugojenog momka ili obrnuto “Si tu voudroit marriez avec mi” (Ako bi ti htelo ženiti se sa mnom)?
  https://www.youtube.com/watch?v=IZvpHwoQfqk
  (Moj jezik je akadjanski – ”les mensonges qui rongent, les couteaux dans le dos, le temps est assassin et emporte avec lui les rires des enfants”…)

  Ko ”pamučnih očiju” prihvati brak, dobija istu debelu ćurku na ”Thanksgiving Day”.

  If I hadn't been for cotton-eye Joe
  I'd been married long time ago
  Where did you come from
  Where did you go
  Where did you came from cotton-eye Joe

 7. edmond kaže:

  najveći izum srba do sada je kulturni dnevnik, jer su do sada svi dnevnici bili nekulturni, pored toga, večeras sam na nekulturnom dnevniku saznao da su se beogradjani pored velike vrućine danas borili i sa visokom temperaturom…tako da su vesti iz besvesti u trendu za vek i vekova

 8. misterx kaže:

  Mislim da ce to postati trend koji smo mi po obicaju prvi zapoceli,neko ce vec smisliti bolje ime od selfi moog debelog stomaka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *