nazad na vrh

Devojka očajna jer nije stigla da napući usta pre nego što ju je saobraćajna kamera snimila

Aleksandrina fotografija iz lične karte

NOVI SAD, 30. mart 2012, (Njuz) – Aleksandra Mandić, dvadesetpetogišnja frizerka iz Novoga Sada, poslala je pismo Ministarstvu unutrašnjih poslova u kome apeluje da ne izrade njene fotografije koje je uslikala saobraćajna kamera na uglu raskrsnice Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, jer nije stigla na njima da “napući usne“.

– Napravila sam prekršaj, to uopšte nije sporno i nije nikakav problem plaćanje kazne, to će sve moj tata regulisati, nego mene brinu te fotografije jer me je ta glupa kamera uhvatila apsolutno nespremnu. Nisam stigla da se namestim i mogu samo da zamislim kako ću ispasti na njima – izjavila je Aleksandra. Bojim se da odem i da proverim sa koje strane se nalazi kamera jer ako je sa desne, momentalno ću umreti jer mi je ona lošija strana za fotkanje – dodala je Aleksandra.

Novosađanka je u daljem razgovoru navela kako se iskreno nada da će policija ozbiljno razmotriti njen zahtev i uništini fotografije pošto ona “ne bi preživela taj blam da neko može da je vidim u takvom izdanju”.

Aleksandra je dodala da ako su im baš toliko potrebne njene fotografije, mogu ih skinuti sa Fejsbuka ili joj dozvoliti da o istom trošku još jednom prođe kroz crveno ali ovog puta “napućena i našminkana“.

Goran Mirković

 1. Evo ja ću da joj kažem da se ne brine… te kamere ne mogu da slikaju osobu iz auta, ne vidi se ništa, samo jedno veliko crnilo preko šoferke… ja sam iskusna, mene su već dva put… slikali…

 2. Pravda za tatu i regulisanje!

 3. Odakle je meni poznata ova slika?

 4. Trebalo bi uvek sa sobom da nosi vrucu peglu pa da je poljubi pred svako slikanje, da bi izgledala kao u licnoj karti. A i siroticu izgleda nije imao ko da probudi poslednji put kad je zaspala u solarijumu :D

 5. Ova pseudopersona sa slike ima svijetle oči, ten i kožne produkte – mali korak bliže Adolfovom arijevskom snu, dakle, permanentno mi se ne sviđa. Pravda za tamnopute i tamnooke.
  P.S. Šta će to mi da mi svijetli u mraku :-)

 6. Nju je mama naucila…u svakoj situaciji moras da izgledas lepo…e sad ovo je samo prekrsaj na ulici a one sto treba da idu u zatvor ako nesto opljackaju snimaju iz profila koji je lepsi tako mi se cini…

 7. E da je samo usta, a gde je frizura, sminka…

 8. aj bre Celtic sto smo osetljivi…pa ovo se odnosi na nase zajednicko poreklo il si ti rodjen u Pariz:-)

 9. Sad svaka devojka ima usta ko babunovu zadnjcu,stvarno ne shvatam sta je tu lepo

 10. …Ma nebrini se ti mladaa..iako je te kamera slucajno slikala ja mislim daje odma pregorela kakvu strahotu je uslikalaaa…jadna ti zacim ti patis….

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix