njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

16. jan. 2014

Devojka ostavila dečka jer mu nije prva

Devojka ne može da podnese što je njen momak nije bio dovoljno jak

APATIN, 16. januar 2014, (Njuz) – Milan J. (27), momak iz Apatina, već danima pati posle raskida sa svojom devojkom Marinom koja ga je ostavila pošto je saznala da nije prva devojka sa kojom je spavao.

– Marina mi se mnogo sviđa, pametna je i zgodna pa mi je raskid jako teško pao – priznaje on –Pokušavao sam da joj objasnim da je to u današnje vreme normalno, da su te devojke za mene prošlost i da volim samo nju, ali ona nije htela da čuje za moje argumente – objašnjava Milan dok mu pogled tužno luta u daljinu.

Marina, sa druge strane kaže da je svesna promena koje sa sobom nosi moderno doba i emancipacija koja ga prati, ali da joj je teško da se pomiri sa činjenicom da je Milan bio intiman i sa drugim devojkama.

– Mislila sam da smo nas dvoje posebni, stvoreni jedno za drugo, ali me njegovo priznanje šokiralo. Ne mogu da verujem da je sebi dopustio da bude tako slab. Mislim da su ga te devojke iskoristile i odbacile, a on utehu traži u meni – ljutito priča ona i priznaje da je pre Milana bila sa drugim momcim, ali da to ne menja činjenicu da ju je Milan izneverio.– Tačno je da sam pre njega imala nekoliko partnera, ali to je potpuno druga stvar. To uopšte nije isto kao ono što je on uradio. To je bilo traganje za onim pravim. Mislila sam da je Milan taj ali me je razočarao. Koliko god se osećala iznevereno zbog svega ovoga neću odustati od potrage za muškarcem kome ću biti jedina i posebna – samouvereno kaže ova devojka.

Bojan Savić

 1. celtic kaže:

  Evo pjesme za ovaj nesrećni par:
  http://www.youtube.com/watch?v=mx1mUBiyP7U

 2. nisam bezobrazan kaže:

  U pravu si Marina to je kao tabllic: do sto jedan i nazad!?

 3. Zeka lopov kaže:

  Ti si tako normalna!

 4. Dado kaže:

  “To je bilo traganje za onim pravim.”
  Ah, žene i romantika…

 5. Zoin Mihailo kaže:

  Ako devojke zahvati ovo ludilo da ostavljaju dečka zato što im nisu prve, sve devojke će postati lezbejke, a održavanje Parade ponosa će postati popularno kao nekada Prvomajske parade.

 6. Tagore kaže:

  Naše mlado-razvedene lepojke-plavuše, (uspešne činiteljke 99% crno-belih razvoda po gradovima Europe), tek nakon sedam porođaja crne dece počinju da nam se udvaraju, zato što one za početak prirodnih ukrštanja preferiraju Kamerunce, Senegalce, Nigerijance, Liberijance…

  Po zakonu Somalije, Sudana (severnog bez nafte i južnog sa naftom), te Darfura, suverene Severne Somalije, Ruande, Konga (Kinshasa+Brazzaville) i Burundija svaki novodošli ”došljak” razvedenoj plavuši naučne proliferacije stanovnika poklanja 1200 afričkih franaka za svako crnooko dete, dok mlade lepojke uživaju u šetnji novorođenih Europljana i bave se novoudavačkim zanatom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *