nazad na vrh

Devojka pobedila na takmičenju muškaraca u odmeravanju devojaka

Jasmina je u deliću sekunde uspela da zapazi svaki detalj na devojkama

BEOGRAD, 22. april 2012, (Njuz) – Jasmina Gazivoda iznenadila je sve osvajanjem prvog mesta na takmičenju muškaraca u odmeravanju devojaka. Jasmina je bila jedina takmičarka i ubedljivo je ostavila iza sebe sve svoje konkurente.

– Jasmina se pojavila i pitala da li može da se takmiči u odmeravanju devojaka. Moram da priznam da smo sa podsmehom to dočekali, ali smo radi fore prihvatili njenu prijavu – kaže Stevan Momčilović, predsednk Saveza za odmeravanje devojaka i prošlogodišnji pobednik ovog takmičenja.

Stevan kaže i da je sam Jasminin izlazak na teren kod publike izazvao smeh i dobacivanje, ali već posle prvog kruga ona je pobrala simpatije.

– Već u prvom krugu se videlo da se radi o profesionalcu. Jasmina je to mnogo bolje uradila od polovine takmičara. Kako je turnir odmicao, bila je sve bolja i bolja, a Jasminino odmeravanje devojke u finalu bilo je najbolje odmeravanje koje sam ja video na nekom takmičenju. Nema detalja koji nije zapazila u deliću sekunde – priča Stevan.

Marko Jovanović, koji je važio za favorita, čestitao je pobednici uz reči da je prijatno iznenađen.

– Nije mi žao što sam izgubio od ovakvog protivnika, odnosno protivnice, iako sam se dugo i temeljno spremao. Šta više, vole bih da sa Jasminom nastupam u istom timu – izjavio je Jovanović.

Jasmina, skromno i uz osmeh, kaže da je veoma srećna zbog osvojenog prvog mesta.

– Nisam očekivala pobedu jer se nešto posebno nisam spremala. Od kad znam za sebe volim da odmeravam devojke i to radim kada se šetam po gradu – kaže ova skromna devojka koja otkriva da je u dugoj vezi sa jednim maladićem.

Bane Grković

 1. zene to rade bolje

 2. U vezi sa mladićem?! Brutalno.

 3. Ма мислим да је најбољи спорт НЕодмеравање девојака. Она се скоцка, а ти је лепо не видиш. Боли те уво. И онда приметиш лепо да она тебе гледа у фазону “Како се усуђујеш да ме не гледаш!!!” Или крене да се чеше о тебе, да ти гура свој деколте под нос… Само треба бити чврст и сачувати свој унутрашњи мир…

  А има и добар вечерњи спорт – приђеш девојци, платиш пар пића, лепо се испричате, и онда јој НЕ тражиш телефон. Фино се извиниш, кажеш да је касно или тако нешто чисто женски, и одеш лепо кући… Тај спорт руски Јевгениј Гришковец зове “Хемингвеј”…

  Мислим, није да ја то радим, него чисто ми паде на памет… Нек проба неко, па нек ми каже како се провео…

 4. Savršena fotografija!

 5. Ala su dobreeeee! Odmah bih ih ženio. Sve tri.
  Gdje je ovo snimljeno?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix