nazad na vrh

Devojka preživela samostalni odlazak u WC

...

NOVI SAD, 23. decembar 2013, (Njuz) – Milena Ignjatović, studentkinja menadžmenta iz Novog Sada juče je preživela samostalni odlazak u WC.

Prema rečima stručnjaka iz Instituta za kontrolisanje ponašanja devojaka na javnim mestima iz Sremske Kamenice, ovo je prva zabeležena samostalna poseta devojke toaletu i može se reći da se radi o svojevrsnom fenomenu.

– Devojka Milena je pokazala oblik ponašanja do sada nezabeležen za njenu vrstu. Iskreno, još uvek ispitujemo šta je iniciralo ovakvu situaciju i da li se radi o slučajnom događaju. Rano je, ali i pomalo neverovatno prognozirati da li će se ovakvi događaji ponovo dešavati – rekao je Ranko Pavlović iz Instituta.

Milenu je pomalo iznenadilo veliko interesovanje medija za ovaj događaj, iako polako shvata da je zaista uradila nešto neverovatno. Napominje da je ipak sve ovo posledica slučajnih okolnosti.

– Jako mi se išlo u WC i trpela sam dokle god jedna od drugarica nije prisatala da ide sa mnom. Stvarno nije dolazilo u obzir da idem sama. Sanja je htela da popravi šminku, međutim, u međuvremenu se zapričala sa nekim momkom i više nije obraćala pažnju na mene. Tada sam zamolila Vesnu da mi pravi društvo, jer je još na početku večeri kukala da joj se usukala čarapa. Međutim, Vesna nije htela da prolazi pored wc-a jer joj je tamo bio bivši sa novom devojkom, pa sam bila prinuđena da odem sama. Na bih tako postupila da zaista nije bilo hitno – priča Milena.

Ona dodaje da je osetila čudan, pomalo sažaljiv pogled drugih devojaka u toaletu. Činilo se i da je neke gledaju sa gađenjem, a jedva je ubedila jednu od njih da joj pričuva vrata i torbicu. Ipak, napominje da ovakvo nešto više nikad ne bi ponovila, ne toliko zbog tuđih prezrivih pogleda, koliko zbog toga što joj se nijedna od tri drugarice, nakon sinoćnog izlaska, više ne javlja na telefon.

Jasmina Gavrilov

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
  1. Institut iz Kamenice proradio. Bravo, Jasmina!

  2. Jasmina, priznaj da ti se omaklo!!

  3. Zene idu same u WC? Sta je sledece? Pocece da piju pivo bez slamcice? Kuda ide ovaj svet?

  4. Mrtvaci ce sad izlaziti iz grobova, ovo je znak sudnjeg dana.
    Imalo nekog hrabrog popa da krsti ovo nekrsteno?

  5. Mislim sta reci,ova devojka zaista ima muda!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix